Danica McKellar 49 let


Tato bezesporu talentovaná herečka se narodila 3. ledna roku 1975 v La Jolla v Kalifornii jako druhé dítě Maihaily a Chrise McKellara. Už od malička Danica vynikala mimořádným hereckým nadáním, a proto není divu, že si ji v roce 1987 všiml producent připravovaného seriálu Wonder Years.

Danica se objevila ještě v několika dalších televizních seriálech a filmech. Před čtyřmi lety si zahrála v Babylon 5. V roce 1995 účinkovala jako Nola v několika dílech The Twilight Zone. Z filmů pak Justice for Annie (1996), Sirens (1994), Moment of Truth: Cradle of Conspiracy (1994) a Sidekicks (1992). Žádný ze zmíněných titulů nebyl, pokud vím, u nás uveden ani v televizi ani v kinech.


3.1.1975
La Jolla, California, USA
Danica McKellar csfd

Swing Into RomanceChristmas at the Drive-InThe Winter PalaceYou, Me & The Christmas TreesZáhady slečny dohazovačky: Umění zabíjetChristmas She WroteMatchmaker Mysteries: A Fatal RomanceBongee Bear and the Kingdom of RhythmChristmas at DollywoodLove and SunshineThe Matchmaker Mysteries: A Killer EngagementLove in DesignValentýnská růžeVánoce v Grand ValleyComing Home for ChristmasDC Superhrdinky: Intergalaktické hryMommy, I Didn't Do ItPolibek pod jehličímThe Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!DC Super Hero Girls: Hrdina rokuMy Christmas DreamSvatební zvonyDokonalé protikladyKoruna k VánocůmJak roste nadějeTasmánští čertiThe Wrong WomanLove at the Christmas TableMancationScooby-Doo: Abrakadabra!21 and a Wake-UpSmrtící otepleníMáma v akci 2Ostrov smrtiMáma v akciCesta zničeníQuiet KillRaising GeniusBlack HoleHip, Edgy, Sexy, CoolJane White Is Sick & TwistedSex and the Teenage MindYear That Trembled, TheGood NeighborXCU: Extreme Close UpHledání spravedlnostiMistr kickboxuJak jsem strávil létoBáječná létaHome EconomicsYoung Justice


Aktualizace osobnostního profilu Danica McKellar: 1.11. 2023 02:08