Denis Šafařík 30 let


Denis Šafařík je český televizní a divadelní herec. Hercem chtěl být již od malička a jako malý si řekl, že bude loutkohercem, protože dostal loutkové divadlo. Potom začal s tancováním a sedm let se věnoval klasickému tanci a baletu, které pak dva roky studoval na Pražské konzervatoři. Kvůli zdravotním problémům, konkrétně kyčlím, však studium musel ukončit.

Jeho inspirací je americký herec Jack Nicholson a Vladimír Menšík, František Filipovský a Jiří Sovák pro něho jsou pravé české herecké legendy. Do širšího povědomí diváků se dostal díky hlavní roli v pohádce Kouzelník Žito. V kriminálním seriálu Zločiny Velké Prahy si též zahrál jednu z hlavních rolí, konkrétně policejního agenta Martina Nováčka. Jako herec se také objevil v Městských divadlech pražských (inscenace „Petr Pan“), v Divadle Komedie a v Divadle pod Palmovkou.


4.3.1994
Vrchlabí, Trutnov, Královéhradecký kraj, Česko
Denis Šafařík csfd

40 rolíO malých věcechJan PalachKouzelník ŽitoVěčně tvá nevěrnáVědmaKrál Šumavy: Fantom temného krajeZemě zločinuPan profesorSpecialistéZločiny Velké PrahyJak se natáčela VědmaŠpanělská chřipkaWe Are Domi: Let Me FollowKaždý má svou pravdu294 statečných294 statečnýchZlatá rybkaTvoje tvář má známý hlasShow Jana KrauseVánoční posezení u muzikySama doma


Aktualizace osobnostního profilu Denis Šafařík: 31.10. 2023 04:57