Vilém Čok 62 let


Hudebník, textař, skladatel, showman, konferenciér a příležitostný herec Vilém Čok se narodil 7. září 1961 v Mladé Boleslavi, Československo. Svou hudební kariéru začal už v pubertě za aktivní podpory maminky. Vyučil se strojovým mechanikem na SOU telekomunikací.

Kromě účinkování v kapelách ho bylo možno vidět v muzikálech – Pěna dní, Kráska a zvíře, Krysař, Jesus Christ Superstar, Mrazík, Johanka z Arku, Excalibur, nejnověji Kat Mydlář, Ať žije rokenrol. Hrál ve filmu V ŽÁRU KRÁLOVSKÉ LÁSKY (1990), PRAŽÁKŮM, TĚM JE HEJ (1990), několik měsíců uváděl místo Petra Rychlého televizní soutěž RYCHLÝ PRACHY (1998).

Pracovitý Vilém Čok se stále vyznačuje rebelským a provokujícím stylem projevu a snaží se „jít svou cestou“. Daří se mu to také díky značné podpoře stejně naladěných kamarádů a spolupracovníků a chápající rodiny. Má manželku Janu a syny Michala a Filipa. Je zastáncem zdravého způsobu života, např. každým rokem minimálně měsíc drží alkoholový půst. Stres eliminuje zajímavou praktikou – vrháním nožů a střílením ze své osobní zbraně, pistole, kterou pojmenoval Máňa.


7.9.1961
Mladá Boleslav, Československo
Vilém Čok csfd

Kouzelník ŽitoBáječná showPražákům, těm je hejV žáru královské láskyHledám dům holubíKrysařStraka v hrstiSanitka 2Cesty domůUliceMichael Kocáb – rocker versus politikPražský výběr - Symphony Bizarre5 Tuctů ČombehoPražský výběrPražský výběr v O2 AréněPopStorySrdeční záležitosti Michala PavlíčkaČT Live - Pražský výběrMichal Pavlíček - Beatová síň slávyČT Live - Michal Pavlíček25 let Pražského výběruJak se točí Báječná showBigbítBonrockPražský výběrNesmírná únava materiáluPraga kaput regniBijouTerrier - Tarantínov filmBijouTerrier - Prečo plačeš Vilém?Vilém Čok a Delirium - Na Václavskym VáclavákuVilém Čok - Delirium TremensBalage 60Koncert pro UkrajinuHity 89Elixír životaObraz Doriana GrayeLáska je láskaMona LisaGolemAngelikaBakaláři 1997Hudební ceny Žebřík - 30 letMůj muž to dokážeCo Čech, to politik!Nečum na mě showON AIRRockshow Doktora OzbornaCeny paměti národaPřekvápko!KrampolovinyMáme rádi ČeskoSrdce pro děti 20137 pádů Honzy DědkaLimuzínaSilvestr jak HronŽivě na jedničce


Aktualizace osobnostního profilu Vilém Čok: 3.11. 2023 15:47