Tamsin Egerton 35 let


Tasmin začala s herectvím v šesti letech, následujíc svojí starší sestru Sophii do místního divadla pro mladé říkajíc: "Důvod proč jsem začala s herectvím je ten, že jsem chtěla dělat to, co dělá moje sestra". O rok později se objevila v Royal Shakespeare Company ve hře The Secret Garden, kde hrála Mary.

Tamsin navštěvovala Ditchman Park School poblíž Petersfieldu v Hampshiru, kde jak říká byla šikanována. Po ukončení školy ve svých 16 letech se Tamsin rozhodla, že se bude zabývat herectvím raději než jít na universitu nebo hereckou školu. Krátkou dobu se také živila jako opatrovnice tří dětí. Také nějakou dobu bydlela se svou kolegyní z filmu St.Trinians Talulah Rileyovou, kterou označila jako svojí spřízněnou duši. Nyní bydlí v Hampsteadu s divadelním producentem Jamiem Hendrym.


26.11.1988
Hampshire, England, Velká Británie
Tamsin Egerton csfd

Balance, Not SymmetryGrimsbyMilenci v časeProč zabili JežíšeS láskou, RosieZa vlast a královnuJustin: Jak se stát rytířemKrál ze SohoSymfonie strachuHolka s prknem4.3.2.1HugeStory of F***, TheKnife EdgeKolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu FrittonůAbbey, TheHolky z naší školkyEragonLekce řízeníUniverzální uklízečkaSherlock Holmes a případ hedvábné punčochyPohádka mého životaMlhy AvalonuPsychobitchesCamelotMoneyNapoleonSir Gadabout, the Worst Knight in the LandTichý svědekKeeping Mum: Deleted ScenesKeeping Mum: FunniesLive from Studio Five


Aktualizace osobnostního profilu Tamsin Egerton: 30.10. 2023 20:48