Stephen Graham 50 let


Stephen Graham, britský herec, se narodil 3.srpna roku 1973 v Kirkby, Anglii. Kvůli roli ve snímku Guye Ritchieho SNATCH musel změnit svůj typický Liverpoolský přízvuk na klasický Londýnský. Jeho otec byl z poloviny Jamajčan, z poloviny Angličan, matka Angličanka což je zajímavé, poněvadž hraje skinheada ve filmu THIS IS ENGLAND a jedné postavy se ptá, zda se považuje za Angličana či Jamajčana.

Jeho další známé počiny jsou seriál BAND OF BROTHERS, či drama Martina Scorseseho GANGS OF NEW YORK. V dramatu THIS IS ENGLAND hraje psychopatického skinheada Comba. Zahrál si i v americkém blockbusteru PUBLIC ENEMIES, kde se objevil v roli Hezouna Nelsona. Jeho poslední rolí je postava fotbalisty Billy Bremnera ve filmu DAMNED UNITED.


3.8.1973
Liverpool, Merseyside, England, Velká Británie
Stephen Graham csfd

Buffalo KidsBlitzMatilda Roalda Dahla: MuzikálBod varuPečovatelka SarahVenom 2: Carnage přicházíGreyhoundHellboyIrčanRocketmanWalk Like a PantherYardieFilmové hvězdy neumírají v LiverpooluNa konci cestyPiráti z Karibiku: Salazarova pomstaSmrtihlavVtipná krávaThe WatchmanMlženíOrthodoxGet SantaHyenaInstruments of DarknessBest Laid PlansBloodHon na čarodějniceJeden musí z kola venLaplandPiráti z Karibiku: Na vlnách podivnaTexaský katLondýnský gangsterDoghouseProkletý klubVeřejní nepřáteléZevláciInkoustové srdceThe CrewŠpína a moudrostHezké snyTaková je AnglieGóóól!Last RightsPit FighterBratranci z AmerikyFlesh and BloodGangy New YorkuRevengers TragedyDoholaZkurvená existenceForgive and ForgetPodfu(c)kDowntimeKolik váží dušeJoint VentureDancin' Thru the DarkBoiling Point


Aktualizace osobnostního profilu Stephen Graham: 1.11. 2023 01:19