Spencer Locke 32 let


Spencer Locke se narodila 20. září 1991 ve Winter Park na Floridě. Zajém o herectví se projevoval již v jejím raném věku. Když se jí ve škole zeptali, čím by chtěla být, tak se šestiletá Spencer namalovala jak stojí na jevišti s hvězdou nad hlavou. O dva roky později se zapsala do hodin herectví a okamžitě byla obsazena do několika televizních reklam v Orlandu poblíž Floridy.

V roce 2004 Spencer uchvátila svým výkonem producenty Roberta Zemeckise, Stevena Spileberga a režiséra Gila Kenana a vyhrála konkurz na roli "Jenny" od Sony Pictures a Imagemover ve filmu "Monster House" (2006, "V tom domě straší!"). Postava Jenny je chytrá, agresivní, podnikavá mladá dívka. S pomocí jejích dvou kamarádů je odhodlána zvítezit nad hladovým domem Nebbercracker a jeho chutí na malé děti. Film je animovaný.

Na scéně nebo mimo ní, Spencer má zvláštní schopnost prozářit místnost jakmile do ní vejde, a díky tomu si vysloužila přezdívku "Sunshine Girl". Kromě jejího růžového iPodu a tanečních hodin, Spencer nadevše miluje, když může trávit čas s jejími nejlepšími přáteli a těmi, kdo ji podporují jako maminka, tatínek a sestra Chelsea.


20.9.1991
Winter Park, Florida, USA
Spencer Locke csfd

Among WolvesEnglish EstateChůze. Jízda. Rodeo.Insidious: Poslední klíčThe Final WishFive O'Clock Comes EarlyKurz pro nevěstyThe Mad Genius ProjectAnatomy of the TideBabysitter's Black BookLandmine Goes ClickBig ThunderTarzanVánoční koleda pro CindyKaraoke ManResident Evil: OdvetaHollywoodské strakyVrah zůstal po školeResident Evil: AfterlifeResident Evil: ZánikV tom domě straší!Španglicky snadno a rychleVražedné MiamiKriminálka: Oddělení kybernetikyHavaj 5-0CultKriminálka MiamiNámořní vyšetřovací službaLáska bolíMěsto ženOchrana svědkůTwentysixmilesUpíří deníkyBig Time RushOdložené případyBoys LifeNed's Declassified School Survival GuideBeze stopyPhil of the FutureDva a půl chlapa


Aktualizace osobnostního profilu Spencer Locke: 14.3. 2024 10:51