AnnaLynne McCord 36 let


AnnaLynne McCord se narodila 21. července 1987 v Atlantě. Vyrůstala po boku svých třech sester, které jí stejně jako rodiče odmala podporovali v dráze modelky a herečky. Od deseti let hrála v městském divadle. V patnácti zdárně dokončila školu a absolvovala několik kurzů herectví a modelingu v Miami. Na začátku své kariéry ale nejdříve prorazila jako úspěšná modelka a objevila se i v několika hudebních klipech, reklamách a spolupracovala i s firmou Estee Lauder.

Regulérně hlavní postavou se ale stala až v seriálu AMERICAN HEIRESS, který nebyl ovšem moc dobře přijat a po první sezóně byl zrušen. Velký zlom v kariéře AnnaLynne nastal díky seriálu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. (NIP/TUCK), kde ztvárnila nevlastní dceru Joely Richardson. Její postava Eden Lord vstupuje do seriálu s velmi neobvyklým přáním- obnovením panenské blány. V seriálu na ni však čekali i odvážné erotické scény, například s Dylanem Walshem nebo lesbická s Kelly Carlson. Eden se objevila celkem v deseti dílech páté řady.

Seriál ji zviditelnil, a tak se objevila například v hororu DAY OF DEATH, kde si zahrála po boku Vinga Rhamese a Meny Suvari. AnnaLynne McCord je momentálně jednou z hvězd znovuvzkříšeného seriálu Beverly Hills, 90210. Ztvárňuje zde vyzývavou a cílevědomou Naomi Clark, se kterou má poslední vlastnost určitě společnou.


16.7.1987
Atlanta, Georgia, USA
AnnaLynne McCord csfd

Condition of ReturnDante's HotelThe WeaponTitanic 666King KnightProtančené VánoceFeral StateSoldier's HeartTemné líbánkyTone-DeafNejdřív vezmem Brooklyn68 KillTrash FireKiller PhotoSantův malý pomocníkSázka na životThe Christmas ParadeOpovržená ženaPolicajt na odpisAmputaceKrvavá odplataNight TalesSilný kalibrLoudilovéThe Haunting of Molly HartleyZombies: Den-D přicházíBad Girl IslandKurýr 2The Middle of NowherePower Book III: Raising KananLegendy zítřkaLet's Get PhysicalKráska a zvířeLuciferNoční směnaTajnosti a lžiDallasStalker90210: Nová generace


Aktualizace osobnostního profilu AnnaLynne McCord: 5.11. 2023 04:14