Jacky Wu 50 let


Jacky se narodil v roce 1974, když mu bylo 6 let byl poslán do Beijingské Wushu Akademie stejně jako jeho otec a dědeček, kteří se bojovému umění též věnovali velmi aktivně. V roce 1995 ho potkalo obrovské štestí v podobě návštěvy týmu Yuen Woo-Ping, kteří na akademii přišli vybrat si bojovníky pro film TAI CHI BOXER. Tento film a hlavně Jackyho bojové dovednosti, mu v zemi orientu vynesly patřičný respekt. Jeho jedinečná choreografie, vzhled a smysl pro humor na respektu jedině přidaly.

Jacky má pouze jednoho sourozence, starší sestru. Jeho anglické jméno je Jason Wu. Vystudoval Beijingskou sportovní univerzitu a ovládá 3 jazyky - mandarínštinu, kantonské nářečí a angličtinu. Z vedlejších aktivit ma nejraději plavání, jízdu na koni a čtení.


3.4.1974
Peking, Čína
Jacky Wu csfd

Meg 2: PříkopPing-pong of ChinaRide OnZemě na pouti 2Home ComingČang ťin chu č' šuej men čchiaoMy Country, My ParentsSnow DanceČang ťin chuMy People, My HomelandSacrificeLooking UpPan deng zheWonder in the TempleZemě na scestíThe Faces of My GeneZhan lang 3Zhan lang 2V obleženíZóna smrti: Čas odplatyČan langVe znamení zběsilostiKai xin mo faShaolinCity Under SiegeLove TacticsYue guang bao heZápadní vítrKung Fu KyborgLang yaMumie: Hrob Dračího císařeNebezpečný svědekWo de zui aiDvojčata v akciNeviditelný cílPoslední bojProstitute KillerYi shi er niaoZóna smrtiZhui ma laoLegenda o ZuTai ji quanNan Shao Lin San Shi Liu FangXing GuangSPL: Sha po lang - Polar MartialGong shou dao


Aktualizace osobnostního profilu Jacky Wu: 1.11. 2023 04:05