Lyndsy Fonseca 37 let


Lyndsy Marie Fonseca, poloviční Portugalka, se narodila Oaklandu v Kalifornii. Její matka se pak podruhé vdala a Lyndsy se narodila mladší sestra Hannah. Ta byla díky schopnostem otce, právníka, od dětství obsazována do drobných rolí v televizních seriálech. Když podobný talent projevila i Lyndsy, její matka ji ihned poslala do školy modelingu v San Franciscu.

V letech 2005 – 2007 se objevila opět v seriálu MLADÍ A NEKLIDNÍ, tentokrát však v roli dcery. Současně si zahrála v drama od HBO VELKÁ LÁSKA a následovala spousta malých rolí v známých seriálech – DR. HOUSE, JAK JSEM POZNAL VAŠÍ MATKU, HRDINOVÉ, ZOUFALÉ MANŽELKY. V roce 2010 je její kariéra zatím na vrcholu díky akčňáku KICK-ASS.

Kromě hraní Lyndsy poctivě navštěvuje hodiny tance a věnuje se tak svému velkému koníčku.


7.1.1987
Oakland, California, USA
Lyndsy Fonseca csfd

Sázka na zlatoWhere Are You, Christmas?North to HomeNext Stop, ChristmasNeber mi mou dceruCurvatureThe EscortMoments of ClarityKick-Ass 2Fort McCoyPět ženKick-AssThe WardTo byl zítra flámThe Fish TankAustin Golden HourThe Beautiful OrdinaryScarlettTemná myslCyber Seduction: His Secret LifeObyčejné zázrakyTohle u nás nedělámeV plamenechTurner a HoochAgent CarterDěda se závazkyRePlayVysněná metaAmerický tátaJak jsem poznal vaši matkuNikita


Aktualizace osobnostního profilu Lyndsy Fonseca: 7.3. 2024 03:14