Christa Miller 59 let


Tato americká herečka se narodila na Manhattanu a za sovu popularitu a herecké příležitosti vděčí především svému manželovi Billu Lawrencovi, který ji obsazuje do svých tvůrčích počinů. Christa byla v podstatě předurčena k životu před objektivy kamer a fotoaparátů. Její otec se živil jako model a příbuzenstvo z matčiny strany mělo zase velmi blízko k televizní branži.

V té době už ovšem společně se studiem navštěvovala lekce herectví a postupně se z modelky přerodila v herečku a přestěhovala se proto do Los Angeles. Zde ji můžeme zaregistrovat v seriálu KATE & ALLIE, kde hrála její teta. Jednu z hlavních rolí získala v seriálu KANCELÁŘSKÁ KRYSA, kde vydržela sedm sezón. Ve dvou různých rolích se objevila v sitcomu SEINFELD.

Velkého úspěchu a popularity se jí dostalo až v seriálu SCRUBS, který v roce 2001 stvořil její manžel. Zde dostala roli záletné a hrůzuvyvolávající manželky doktora Coxe. Její role byla původně plánována pouze na jednu epizodu, ve které svede JDho, ale od druhé sezóny jsme ji mohli vídat jako stálou členku seriálového týmu.

Ve dvoudílné televizní sérii KMEN ANDROMEDA získává další hlavní roli a současně jí můžeme vidět v jedné epizodě KRIMINÁLKY MIAMI. Momentálně hraje po boku Courtney Cox v COUGAR TOWN, sitcomu který je opět z dílny jejího manžela. Toho si vzala v roce 1999 a vychovávají společně tři děti. Její poslední dvě těhotenství byla zakomponována i do Scrubs.


28.5.1964
New York City, New York, USA
Christa Miller csfd

Noční útokHot AirKmen AndromedaRock & Roll Back to School SpecialNebezpečná operátorkaGoat on Fire and Smiling FishKiss & TellLove and HappinessA Friend to Die ForOtčím IIIClone HighTerapie pravdouHead of the ClassWhiskey CavalierMěsto ženNeranditelníPrivate PracticeScrubs: DoktůrciKriminálka Miami


Aktualizace osobnostního profilu Christa Miller: 6.11. 2023 18:30