Jim Sturgess 45 let


Donedávna se kariéra tohoto mladého britského herce pohybovala především kolem televizních filmů a seriálů Velké Británie, ale od roku 2007, kdy byl úspěšně vypuštěn na plátna kin hollywoodský film ACROSS THE UNIVERSE, se jeho orientace ve světě filmu poněkud změnila.

Nakonec jej však proslavila až role Judea v již zmiňovaném filmu ACROSS THE UNIVERSE. S charakterem připomínajícím mladého Johna Lennona, se na plátně setkal s Evan Rachel Wood, Salmou Hayek, ale i s hudebními hvězdami jako je Bono Vox, či Joe Cocker.

Rok 2008 bude pro Jima rovněž pracovní. Ve filmu CROSING OVER si střihne roli s hollywoodskými hvězdami Harrisonem Fordem a Seanem Pennem a v THE OTHER BOLEYN GIRL se Scarlett Johannson a Natalie Portman. V dramatu 21, odehrávajícím se v prostředí Las Vegas se střetne s Kevinem Spaceym.


16.5.1978
Londýn, England, Velká Británie
Jim Sturgess csfd

Sami a spoluThe Lion's ShareThe Other MeBerlin, I Love YouJeremiah Terminator LeRoyLondýnská poleGeostorm: Globální nebezpečíÚnos Freddy HeinekenaE.A. Poe: Podivný experimentŽivot narubyNejvyšší nabídkaAshesAtlas mrakůParalelní světyJeden denLegenda o sovích strážcíchÚtěk ze SibiřeHeartlessImigrantiKrálova přízeňOko bereŠtvanec IRANapříč vesmíremZ úst do ústFinal Quest, TheSecond Quest, TheRehabČtvrtek dvanáctéhoQuest, TheHawkČervený Bedrník: NudaBrowningův překladHome Before DarkHard SunFeed the BeastNepříteli nablízkuPoslední detektivJudge John DeedThe ResidentsOther People's Children


Aktualizace osobnostního profilu Jim Sturgess: 31.10. 2023 20:23