T.I. 43 let


Tip se narodil 25. září 1980 ve znamení vah v Atlantě (stát Georgia). Tento herec/raper má více jmen a pseudonymů, tak si je pojďme představit - jeho civilní jméno je Clifford Joseph Harris jr., jeho "filmové jméno" je Tip Harris a jeho nejznámějším pseudonymem je zkratka - T.I. Už od dětství si říkal Tip, ale když začínal s kariérou rapera, fanoušci ho mylně nazývali Chip, takže si změnil přezdívku na T.I.P., kterou posléze zkrátil na T.I.

V tom samém roce vydává své třetí album Urban Legend, které mělo podobný úspěch jako album druhé. Objevili se na něm hosté jako Lil Jon, Nelly nebo Pharell Williams. Jeho zatím předposlední album je nejúspěšnější, jmenuje se jednoduše King (samotného T.I. tak ostatní oslovují - Král jihu),album se okamžitě umístilo na první příčce americké hitparády. Tímto albem vytvořil rekord roku 2006, kdy se za první týden prodalo 520 000 kopií. Jeho zatim poslední album z roku 2007 se jmenuje T.I. vs T.I.P (odkazuje na souboj mladého začínajícího rapera a současného nejlepšího rapera jihu).Hvězdným hostem na albu je legendarní Busta Rhymes.

Tip zatím natočil jen dva filmy, první ATL - film je z prostředí Atlanty, kde frčí hip hop (konkrétně Dirty South) a on jako sedmnáctiletý Rashad se musí po smrti matky postarat o svého mladšího brášku Anta. Druhým snímkem, je filmový hit roku 2007 - AMERICKÝ GANGSTER , kde si zahrál po boku slavného Denzela Washingtona, ve filmu představuje jeho bratrance.


25.9.1980
Atlanta, Georgia, USA
T.I. csfd

Da 'PartmentsFearMonster HunterMěsto na ostří nožeJmenuju se DolemiteThe TrapAnt-Man a WaspHra o všechnoKrystalPoldův švagrPopstar: Vše pro slávuAnt-ManVincentův světZocelovací kúraZ cizího krev netečeGangsteřiAmerický gangsterATLGéniusKořenyProfesionální lhářiHavaj 5-0ŠéfVincentův světO.C.Hip Hop UncoveredBetween the World and MeRaptureThe Dream ChaserLA FLAMEPornlandATL: The Untold Story of Atlanta's Rise in the Rap GameMeek Mill feat. Drake: Going BadHustle Gang feat. GFMBRYYCE, Young Dro, T.I. - Do No WrongRa Ra feat. T.I. - For The MoneyT.I. - I BelieveT.I. feat. London Jae, Translee, Charlie Wilson, B.o.B - Us Or ElseT.I. feat. Translee, B.o.B - WriterIggy Azalea feat. Rita Ora - Black WidowT.I. feat. Iggy Azalea - No MediocreCher Lloyd feat. T.I.: I WishIggy Azalea feat. T.I. - Change Your Life


Aktualizace osobnostního profilu T.I.: 11.11. 2023 23:36