Hamilton Camp (1934 - 2005)   † 70 let


Hamilton Camp se narodil jako Robin S. Camp a byl to britský herec a zpěvák. Camp se narodil v Londýně a jako dítě byl s matkou a sestrou evakuován během druhé světové války do Spojených států. Stal se dětským hercem ve filmech a na jevišti. Původně vystupoval pod jmény Robin Camp a Bob Camp, později se po vstupu do duchovního hnutí Subud přejmenoval na Hamilton. Několik let se vydával za Hamida Hamiltona Campa – v tomto období byl vůdcem skupiny Skymonters, která vydala své album v roce 1973. Kapelu tvořil on (zpěv, kytara), Lewis Arquette (zpěv, komediální monology), Lewis Ross (sólová kytara), Jakub Ander (baskytara) a Rusdi Lane (perkusionista).

Jeho televizní, filmová a hudební vystoupení dosáhla počtu přes 200. Jeho role jsou však z těch malých. V roce 1961 se oženil s Rasjadah Lisou Jovita Cisz a měli šest dětí.


30.10.1934
Londýn, England, Velká Británie
2.10.2005
Los Angeles, California, USA
Hamilton Camp csfd

Hard Four4th Tenor, TheNebezpečná přáníŠpinavej JoeJak si vzít milionářkuFamily TreeDr. DolittleMálem hrdinovéCharlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebeOblázek a tučňákVeselé prasátko GordyPozor, obří žena!Let's Kill All the LawyersDick TracyMegavilleArénaDružičkyMalá mořská vílaBirdRockin with Judy JetsonScooby-Doo and the Ghoul SchoolScooby-Doo and the Reluctant WerewolfThe Flintstone Kids' Just Say No SpecialJak Tryskáčovi potkali FlintstoneovyMéďa Béďa - Velký útěkScooby-Doo a bratři BooCopacabanaIt Came Upon the Midnight ClearPackalové 2The Hoboken Chicken EmergencyThe Rosebud Beach HotelThe Smurfic GamesV žáru velkoměstaŽádná maličkostI Take These MenKdysi hodně dávnoPod palbouPrime TimesEating RaoulFamily in BlueLékařská akademiePortrait of a ShowgirlSafari 3000The Smurfs Christmas SpecialThe Smurfs Springtime SpecialCelou dlouhou nocTrhákZlořečeníRoadieNebe může počkatRabbit TestV zajetí rytmuCockeyed Cowboys of Calico CountyThe Perils of PaulineMardi GrasExecutive SuiteRide Clear of DiabloThe Black Shield of FalworthTitanic


Aktualizace osobnostního profilu Hamilton Camp: 26.4. 2024 01:31