Nikki Blonsky 35 let


Nicole Margaret "Nikki" Blonsky se narodila 9. listopadu 1988 jako dcera školní pomocnice a obecního vodárenského pracovníka a vyrůstala v New Yorku na Long Islandu. Nikki je nábožensky založená, neboť její tatínek je žid. Blonsky studovala John L. Miller - Great Neck North High School, ze které ovšem ve druhém ročníku odešla a přestoupila na alternativní Village School, kde následně odpromovala.

Nikki se však cítila být také zpěvačkou, a proto v témže roce začala pracovat na svém debutovém albu. Její první singl s názvem On a High měl premiéru v televizním filmu QUEEN SIZED (2008), kde si také Nikki sama zahrála. Tento snímek ovšem neměl u diváků dobré přijetí.

Dnes můžeme Nikki Blonsky vídat ve vedlejších rolích různých romantických komedií, ale zejména v seriálech. Aktuálně hraje hlavní roli v divácky úspěšném seriálu HUGE (2010).


9.11.1988
Great Neck, New York, USA
Nikki Blonsky csfd

Every Breath She TakesObliviousGhost in the GraveyardPup Star: World TourThe Last Movie StarHairspray Live!Pup StarGeography ClubUčitelka angličtinyWaiting for ForeverHaroldKrálovna XXLHairspraySmashHugeThe Fresh Beat BandValemontOšklivka BettyKdyž mně bylo 17Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000Life UnfilteredRocco's Dinner Party2006 MTV Movie AwardsAustralian IdolEigo de shabera-nightRichard & JudyTotal Request LiveThe ViewNoční show Davida LettermanaHBO First LookNoční Show  Jaye LenoeOprah showEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Nikki Blonsky: 31.10. 2023 01:44