Šárka Ullrichová 49 let


Narodila se v Podkrkonoší roku 1974. Už od mala byla velmi aktivní. Nebála se ničeho a do všeho šla s plným nasazením. To ji pomohlo na budoucích náročných přijímačkách na DAMU. V dětství ráda tancovala, lyžovala, navštěvovala pěvecký kroužek a hrála v ochotnickém souboru, který vedla Věra Šimková-Plívová.

Již během studia se Šárka objevila v televizi. Bylo to v soutěži O POKLAD ANEŽKY ČESKÉ, v seriálu HŘÍCHY PRO DIVÁKY DETEKTIVEK, v pohádkách KOUZELNICE, TOM V KOZÍ KŮŽI a O TŘECH OSPALÝCH PRINCEZNÁCH.

Po absolvování DAMU se Šárka angažovala v libereckém divadle F. X. Šaldy. Hrála v představeních Peer Gynt, Ostře sledované vlaky, Maloměšťácká svatba aj. Pak se vydala do Prahy, kde vystupovala s divadelním sdružením CD 94. Šárka je spjata také s moderováním. Moderovala na rádiu Kiss vlastní life magazín Šárky Párky a v ČT pořad pro hráče počítačových her Game page.

V nedávných letech se objevila v seriálu STRÁŽCE DUŠÍ, pohádce O KOUZRLNÉ KRAJCE a ve filmech JAK BÁSNÍCI NEZTRÁCEJÍ NADĚJI, HEZKÉ CHVILKY BEZ ZÁRUKY. V dnešní době se proslavila v seriálu ULICE. K vidění je také v Divadle Radka Brzobohatého.


10.12.1974
Turnov, Československo
Šárka Ullrichová csfd

Uprostřed září zpěvVánoční KameňákHezké chvilky bez zárukyJak básníci neztrácejí nadějiNezvěstnýO svatební krajceTom v kozí kůžiO třech ospalých princeznáchKouzelniceDům poslední radostiVenušin vrchArtuš, Merlin a PrchlíciHoupačkaNefňukej, veverko!Modrý kódŠkola Na VýsluníOn je žena!Strážce dušíTo nevymyslíš!UliceNadměrné maličkostiPojišťovna štěstíČerní anděléHříchy pro diváky detektivek13. komnataA Distant ShotKateřina sama domaNa kafeečkoKurňa, co to je?Se Šípem v zádechTescoma s chutíVolejte NovuGame PageSnídaněO poklad Anežky České


Aktualizace osobnostního profilu Šárka Ullrichová: 10.3. 2024 17:24