Cheri Caffaro 78 let


Zatímco celý svět odpočítával poslední dny, hodiny a minuty druhé světové války, tak v Miami se dne 29. dubna 1945 narodil blonďatý andílek jménem Cheri Chaffaro. Svůj první životní úspěch (pokud nepočítáme první ee na nočníku, první slovo, první zoubek apod..) si vychutnala už ve svých dvanácti letech, kdy vyhrála soutěž pořádanou časopisem Lifetime o dívku nejpodobnější slavné Bridgitte Bardot. Nicméně svůj sexappeal nechala tato štíhlá, lepá, vždy perfektně opálená, blonďatá floriďanka, naplno zazářit až v sedmdesátých letech, kdy se v éře „grindhouse“ kin zrodil i subžánr zvaný „sexploitation“. A krásná Cheri se hned svým prvním filmem stala jeho zářivou hvězdou.

Mimo tuto trilogii, se Cheri v sedmdesátých letech objevila v prapodivném rasovém dramatu A PLACE CALLED TODAY (1972), o městě, které se rozdělí, když se černošský právník stane jeho starostou, kde ztvárnila namyšlenou, zhýčkanou bohatou dívku, která se stane obětí znásilnění, a v akčním TOO HOT TOO HANDLE (1977), kde si zahrála nájemnou vražedkyni. I tyto snímky režíroval Don Schain, a tak filmy, na kterých se nepodílel její manžel, jsou jen dva, komedie UP YOUR ALLEY (1971) a akční SAVAGE SISTERS (1974).

Rychle nabitá sláva a získaný status obdivované celebrity, který ještě umocnila svým rozhovorem s reportérem New York Postu Earlem Wilsnem (rozhovor sám o sobě nebyl nijak vyjímečný, krom skutečnosti, že při něm Cheri byla nahá Wilson byl oblečený), ji poněkud zaskočil, a tak s koncem sedmé dekády dvacátého století se stáhla do ústraní a pouze spoluprodukovala filmy H.O.T.S. (1979) a DEMONS OF LUDLOW (1983). Její fanoušci se s ní (lépe řečeno s jejím charakteristicky nakřáplým hlasem) mohli naposledy setkat v kresleném seriálu EXTREME GHOSTBUSTERS (1997).

Po jejím rozchodu s Donem Schainem se nad Cheri zavřela voda takovým způsobem, že se dokonce začaly šířit zvěsti o tom, že byla zavražděna, či že divoký svět plný zločinu, v němž žila coby Ginger na plátnech kin, se stal součástí i jejího skutečného života. Naštěstí se všetečným novinářům podařilo Cheri vypátrat a sdělit fanouškům, že jejich dnes dvaašedesátiletá hvězda je živá a zdravá.


29.4.1945
Miami, Florida, USA
Cheri Caffaro csfd

RansomToo Hot to HandleDivoké sestryStudená blondýna s horkou mašlíA Place Called TodayThe AbductorsGingerExtreme GhostbustersBaretta


Aktualizace osobnostního profilu Cheri Caffaro: 19.4. 2024 10:48