Brianna Lynn Brown 44 let


Brianna Lynn Brown se narodila 2. října 1979 ve znamení Vah. Jejím rodištěm je hlavní městě amerického státu Minnesota, Saint Paul. Brianna je přírodní blondýnka a měří 170 cm. Její herecká kariéra započala v roce 1999. Žije převážně v Los Angeles, kde se kromě herectví věnuje také józe, běhání, turistice, lyžování, tanci, zpěvu a práci pro charitu. V roce 2005 založila úspěšnou ženskou zájmovou skupinu a neziskovou organizaci „The New Hollywood“, která nyní působí v Los Angeles a v New Yorku. Organizace se snaží jednak pomoci začínajícím talentům prorazit v showbusinessu a také se zaměřuje na charitu.

V roce 2005 se objevila hned v několika filmech, ale opět šlo pouze o vedlejší role. Zahrála si mimo jiné v komedii 40 LET PANIC, v dramatické komedii MEZI MUŽEM A ŽENOU nebo v romantické komedii ADAM A EVA. Rok 2006 ji přinesl jednak vedlejší roli ve westernu ŠTĚSTÍ VĚČNÉ LÁSKY a také její první hlavní roli v hororové komedii NOC OŽIVLÝCH MRTVOL 3D, kde ztvárnila roli Barbary. O rok později si zahrála v romantické komedii ZBOUCHNUTÁ po boku Setha Rogena a Katherine Heigl. V tom samém roce dostala prozatím svoji největší filmovou roli v hororu OBĚŤ ZLA, kde ztvárnila roli Sheryl. V roce 2009 si zahrála v dobrodužném hororu THE LOST TRIBE. V roce 2010 dostala roli dr. Lisy Niles v seriálu GENERAL HOSPITAL.


2.10.1979
St. Paul, Minnesota, USA
Brianna Lynn Brown csfd

ElevateSecrets in SuburbiaThe Evil WithinKiss Me, Kill MeScrewedThe Lost TribeDash 4 CashOběť zlaZbouchnutáNoc oživlých mrtvol 3DŠtestí věčné lásky40 let panicAdam and EveMezi mužem a ženouSpider-Man 2Detektivové z HollywooduZvířeSearch for the Jewel of Polaris: Mysterious MuseumDynastieZelenáčLeverage: RedemptionEastsidersTeta MickNámořní vyšetřovací služba: New OrleansCastle na zabitíDevious MaidsThe Whispers


Aktualizace osobnostního profilu Brianna Lynn Brown: 30.10. 2023 19:35