Tamzin Brown


Tamzin Brown je britská herečka. Vystudovala umění a design v Oxfordu a fotografii na Camberwell College v Londýně. Poté se začala věnovat herectví a postupně si prošla školami Kensington and Chelsea College, The London Academy of Film, TV and Radio, a The Old Vic v Londýně. V této době také spoluzakládala uměleckou skupinu !Wowow!, která organizovala umělecké performance a večírky napříč londýnskými a berlínskými squaty. Po ukončení studia se přestěhovala do Los Angeles a dále se vzdělávala na Santa Monica College a Stella Adler Academy of Acting and Theatre.

Výraznějším hereckým počinem pro ni ale byla hlavní role v hororově laděném filmu Tabloid Vivant z roku 2016. Snímek měl velmi dobrý ohlas, a dokonce obdržel cenu publika na Cinema at the Edge Independent Film Festival. Rovněž byl nominován na několik cen v různých kategoriích na Golden Door International Film Festival of Jersey City, mj. pro nejlepší herečku v hlavní roli.

V roce 2017 se Tamzin objevila v menší roli v thrilleru z viktoriánské Anglie The Institute. V témže roce se mihla v životopisném filmu The Disaster Artist: Úžasný propadák o životě nepříliš úspěšného hollywoodského režiséra Tommyho Wiseaua a rovněž si zahrála v úspěšném seriálu The Deuce: Špína Manhattanu o vzestupu pornoprůmyslu v 70. a 80. letech.

O rok později jsme ji mohli vidět v nepříliš dobře hodnoceném sci-fi filmu Future World,  v komediálním dramatu Zeroville z filmového prostředí Hollywoodu 60. let, nebo v nezávislém dramatu The Long Home.

Tamzin Brown csfd

The Long HomeZerovilleFuture WorldPřetvářkaThe Disaster Artist: Úžasný propadákThe InstituteEverlastingTabloid VivantThe Adderall DiariesEternity: The MovieBukowskiGemini RisingLost SoulThe Deuce: Špína ManhattanuDisclosure - Magnets ft. LordeMaking a Scene with James Franco


Aktualizace osobnostního profilu Tamzin Brown: 1.3. 2024 16:31