Bárbara Mori 46 let


Barbara se narodila v hlavním městě Uruguaye. Když jí byly pouhé tři roky její rodiče se rozvedli. Má sestru Kenyu a bratra Kintara. Jako mladičká pracovala jako servírka, zanedlouho potom však zjistila, že chce být raději herečkou. Začala tedy studovat herectví na Centro de Formación Actoral.

Jejím hereckým debutem byla role v "mýdlové opeře" AL NORTE DEL CORAZON a zanedlouho potom se stala známou díky roli Monicy v telenovele MIRADA DE MUJER (Pohled ženy). Roku 2000 natočila svůj první mexický film INSPIRACION.

V posledních letech však točí spíše telenovely, které jsou pro ní zatím tak typické. Nejznámější z nich je nejspíše role RUBÍ ve stejnojmenné telenovele, kde si zahrála po boku Eduarda Santamarina. V roce 2005 získala dokonce dvojroli ve filmu PRETENDIENDO (Předstírání), kde si zahrála po boku slavného jihoamerického herce "mýdlových oper" Marcela Mazzarella.


2.2.1978
Montevideo, Uruguay
Bárbara Mori csfd

Perdidos en la nocheTú eres mi problemaTodo Lo InvisibleEl Complot MongolOperación ConchaTreintona, Soltera y FantásticaAlicia en el país de MaríaCantinflasViento en contraTanec drakůCosas insignificantesViolancheloPředstíráníMujer de mi hermano, LaLa negociadoraRubíAmor descaradoMirada de mujer: El regresoAmores querer con alevosíaAl norte del corazónPohled ženy1 a MinutePor siempreBuenafuenteBig Brother VIP: MéxicoMás Fuerte que el Miedo


Aktualizace osobnostního profilu Bárbara Mori: 10.11. 2023 02:56