Marcelo Mazzarello 59 let


Marcelo se narodil roku 1965 v Argentině, kde působí skoro celý život jako herec. Začátky jeho kariéry začaly slibně už roku 1997 v telenovele NARANJA Y MEDIA. Neztvárnil tu sice hlavní roli, ale dal o sobě hlasitě vědět.

Tento rok (1998) však přišel zlom v jeho kariéře. A to, když si zahrál roli šoféra Rockyho, tak trochu bláznivého snílka a komika, v seriálu DIVOKÝ ANDĚL. Tento výkon ho okamžitě katapultoval do vysněného nebe "mýdlových hvězdiček".

Po Divokém andělovi a úspěchu, který následoval se Marcelo plně věnuje své herecké kariéře. Dodnes stihl natočit několik filmů i telenovel. Včetně SOS MI VIDA (Jsi můj život), kde ztvárnil prohnaného bratrance Miguela. Tam si také zopakoval svůj úspěch po boku Natalie Oreiro a Facunda Arany.


13.2.1965
Buenos Aires, Argentina
Marcelo Mazzarello csfd

La BoletaUna canzone per teHorizontal/VerticalUna cita, una fiesta y un gato negroPředstíráníLa demoliciónSuerte está echada, LaChúmbaleSedm na útěkuFelicidadesLa herencia del Tío PepeÚnicos, LosJsi můj životHombres de honorMalandrasBuenos vecinosDivoký andělNaranja y media


Aktualizace osobnostního profilu Marcelo Mazzarello: 9.12. 2023 22:14