Gemma Arterton 38 let


Gemma Christina Arterton se narodila na Anglickém jihovýchodě v malém městečku Kent svářeči a uklízečce v lednu roku 1986. Po ukončení studia na Gymnaziu v Gravesendu nastoupila na Královskou akademii divadelního umění (RADA).

Objeví se také jako bond girl v poslední bondovce BOND 22, pro kterou byla vybrála z více než 1500 kandidatek díky svému středoamerickému vzhledu. Miluje tanec a herectví, hraje na klavír. Arterton žije se svým přítelem v Londýně.


2.2.1986
Gravesend, Kent, England, Velká Británie
Gemma Arterton csfd

Buffalo KidsThe CriticFalešný agentÚžasný MauricKingsman: První miseSummerlandJak stvořit dívkuKosmopes a TurbokočkaMoje ZoeVražda na jachtěVita a VirginiaThe Escape100 StreetsDějiny láskyJejich nejlepší hodina a půlMelanie: Dar života a smrtiSirotekGemma BoveryHlasyThe Mysterious Mr WebsterHra na hraněJeníček a Mařenka: Lovci čarodějnicByzantiumSong for MarionPrinc z Persie: Písky časuSammyho dobrodružství 3DSouboj TitánůTamara DreweKolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu FrittonůPiráti na vlnáchZmizení Alice CreedovéDohoda je dohodaQuantum of SolaceRocknRollaHolky z naší školkyTaková jsem bylaPachateléVtipná ženaKrtíkBlack NarcissusUnprecedented: Real Time Theatre from a State of IsolationDaleká cesta za domovemMěstské legendyV čísle 9Lost in AustenTess z rodu D'Urbervillů


Aktualizace osobnostního profilu Gemma Arterton: 6.12. 2023 06:30