Emily Bergl 48 let


Emily Bergl se narodila v Milton Keynes v Anglii 25.4.1975 otci Angličanovi a matce z Irska. Když bylo Emily šest let, přestěhovali se do USA a usadili se v Chicagu. V tomto státě studovala Glenbrook South High School, a pak Grinnell College.

Emily se vrátila zpět o divadla a začala představením Romeo a Julie. Postupem času se z ní stala téměř hvězda a mohli jsme ji opět vidět v televizi. Účinkovala v seriálech POHOTOVOST, POLICIE NEW YORK, PROVIDENCE, KRIMINÁLKA MIAMI, STAR TREK: ENTERPRISE, GILMOROVA DĚVČATA", UNESENI a další.

Emily Bergl však stále nezanevřela na divadlo a vystupuje na scéně na Brodway a v regionálních divadlech po celé zemi. Jejím posledním seriálem se stali MUŽI NA STROMECH, kde hraje mladou dívku Annie O´Donellovou, která přijede na Aljašku do malého městečka Elmo jako fanynka Marin Fristové.

Emily si dokázala vybudovat kariéru v divadle i v televizi jako jedna z mála v současnosti. Zahrála si role v drama i v komediích a spolupracovala s mnoha režiséry.


25.4.1975
Milton Keynes, Buckinghamshire, England, Velká Británie
Emily Bergl csfd

Escaping OhioGeneration WrecksI Know What I'm DoingGrassrootsNedůstojná smrtKonečná verzeDiane Arbus: Příběh jedné obseseZdánlivě snadnéŠílenci na tábořeOtevřené očiCarrie 2: ZuřivostÚžasná paní MaiselováFBI: Most WantedŠpinavej JohnMINDHUNTER: Lovci myšlenekVražedná právaTYAmerican CrimeHříšníciSkandálZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiJak prostéKnick: Doktoři bez hranicPolicajti z L. A.Skladiště 13Zoufalé manželkyHavaj 5-0


Aktualizace osobnostního profilu Emily Bergl: 12.11. 2023 10:34