Jessy Schram 38 let


Jessica ´Jessy´ Schram se narodila 15. ledna 1986 v Skokie, Illionis, USA. Jessy Schram je modelka, herečka a zpěvačka. Dcera Kristie a Johna Schrama. Má dva starší sourozence, sestru Nicole a bratra Jonathana. Bylo jí teprve deset let, když se stala dětskou modelkou. Jessy poprvé prosadila agentura Steward Talent Agency do různých reklam, tiskových kampaní a televize.

Vždy toužila po tom, aby si zahrála pohádkovou postavu (nejlíp princeznu) a sen se jí uskutečnil s rolí Popelky v seriálu ONCE UPON A TIME (2011).


15.1.1986
Skokie, Illinois, USA
Jessy Schram csfd

Mystic ChristmasTime for Them to Come Home for ChristmasA Nashville Christmas CarolAmazing Winter RomanceCountry v srdciRoad to ChristmasNarozeninové přáníThe Beautiful OnesTrestanecŠaty pro princeznuDýňová princeznaSlečna na hlídáníThe Submarine KidA Smile as Big as the MoonBetwixtNezastavitelnýNight and DayLimelightJane Doeová: OčiKeithJane Doeová: Jak vyhodit šéfaJane Doeová: Pouta, která spojujíI Want Someone to Eat Cheese withJane Doeová: Ano, vzpomínám siJane Doeová: Tvrdší dopadPrci, prci, prcičky: Nahá míleSplit DecisionJane Doeová: Deklarace nezávislostiJane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělíJane Doeová: Jiná tvářJane Doeová: ZmizeníNemocnice Chicago MedLuciferBylo, nebyloCloser: Nové případyThe Lizzie Borden ChroniclesFalling Skies


Aktualizace osobnostního profilu Jessy Schram: 17.3. 2024 00:23