David Burtka 48 let


Tento americký divadelní a televizní herec se nedostal ve známost diváků díky svým výkonům, ale především jako přítel Neila Patricka Harrise hvězdy oblíbeného amerického sitcomu JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU.

Od druhé sezony megaúspěšného seriálu JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU ho můžeme občas vidět, jako Billa bývalého přítele Lily, více známého pod pseudonymem Scooter. Jeho účast v tomto seriálu vyvolala velkou vlnu zájmu a to zejména potom, co napovrch vyplynula spekulace, že mu k roli dopomohl jeho vztah s Neilem Patrickem Harrisem. Ten obratem zveřejnil svoji sexuální orientaci a přiznal tento vztah, aby ukončil všechny dohady.

Po zveřejnění se Burtka prozatím rozloučil s hereckou profesí a vrhnul se na kariéru šéfkuchaře. Absolvoval Le Cordon Bleu College of Culinary Arts a od roku 2009 provozuje cateringovou společnost v Los Angeles. Burtka s Harrisem tvoří pár již od roku 2004 a společně jsou v očekávání adopce dvojčat, které jim má porodit náhradní matka.


29.5.1975
Dearborn, Michigan, USA
David Burtka csfd

CikádaZamilovaní rivalovéAnnie and the Gypsy24 NightsOpuštěnýAmerican Horror StoryJak jsem poznal vaši matkuKriminálka New YorkZápadní křídloDrzá JordanWigstockDrag Me to DinnerProměna domácnosti: Vysněné bydleníNailed It! Holiday!The 70th Annual Tony AwardsThe 68th Annual Tony AwardsThe KitchenThe Meredith Vieira ShowExtravagantní bydleníOn the LotE! Živě z červeného koberce


Aktualizace osobnostního profilu David Burtka: 19.4. 2024 19:05