Rob Corddry 53 let


Robert William Corddry se narodil a vyrůstal v městečku Weymouth ve státě Massachusetts. Jeho rodiče jsou Robin a Steven Corddry, mladší bratr je herec Nate Corddry, který se objevil v seriálu Pacifik. Robert absolvoval střední školu ve Weymouthu a nastoupil na University of Massachusetts v Amherst. Zde odpromoval v roce 1993.

Zde byl dobře známý, díky svým domýšlivým postojům. Byl to jeden z nejpopulárnějších korespondentů "THE DAILY SHOW". Po odchodu Stephena Colberta převzal show "This Week in God", zmínil se že je episkopalista. V roce 2002 si vzal svou současnou ženu Sandru, 3. července 2006 se jim narodila dcera Sloane Sullivan Corddry.

V roce 2003 se mihnul ve filmu MLÁDÍ V TRAPU, další méně či více velké role obsadil ve filmech LEMRA LÍNÁ, TĚSNĚ VEDLE nebo ZAHULÍME, UVIDÍME, kde si zahrál policistu, který si povídal s Neilem Patrickem Harrisem.

Větší roli obsadil v MEJDAN V LAS VEGAS, kde hrál Stevea, kamaráda hlavního hrdiny Ashtona Kutchera. Zatím největší šanci dostal v roce 2010 v komedii s Johnem Cusackem TO BYL ZÍTRA FLÁM, tady si zahrál jednoho ze čtveřice kamarádů, kteří se vrátili časem.


4.2.1971
Weymouth, Massachusetts, USA
Rob Corddry csfd

Akce DárceBad TherapyBenjaminDog DaysHolky na výletěMilovník po přechoduShimmer LakePařba o VánocíchTo byl zítra flám 2A zase ti Mupeti!Jason Nash Is MarriedSex TapeŽhavá láska II.Dítko z peklaHlasMrtví a neklidníNezapomenutelné prázdninyPot a krevSouboj s AntikristemÚtěk z planety ZeměHledám přítele pro konec světaCedar RapidsLittle in CommonMupetiMásloTo byl zítra flámUtajená operaceRisk je ziskThe Winning SeasonMejdan v Las VegasMike Birbiglia's Secret Public JournalPoloprofesionálW.Zahulíme, uvidíme 2Zvláštní školaDesateroKdyž si Chuck bral LarryhoLedově ostříTěsně vedleAmorův úletArthur a MinimojovéLemra línáMalí rošťáciBlackballed: The Bobby Dukes StoryMládí v trapuPhysicalThe UnicornCrossing SwordsZdravotní policie


Aktualizace osobnostního profilu Rob Corddry: 4.12. 2023 13:07