Kunal Nayyar 42 let


Komik s indickými kořeny se narodil v hlavním městě Velké Británie, Londýně, velkou část svého dětství a dospívání však strávil v Novém Dillí v Indii, kam se jeho rodina brzy po narození přestěhovala. V mládí byl úspěšným univerzitním hráčem badmintonu, zahrál si v několika muzikálech a známá je také jeho záliba v kriketu. Maturitní zkoušku složil ještě v Indii, za dalším studiem ho to však táhlo dále do světa - do Spojených států amerických.

Svůj filmový debut si odbyl v u nás ne příliš známé romantické komedii S.C.I.E.N.C.E, objevil se také v menší roli teroristy Youssefa Zidana v jedné z epizod akčního seriálu americké televizní stanice CBS - Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service (NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA).

Jeho první velká role, po které ho poznává i širší veřejnost, přišla až s nově připravovaným sitcomem televize CBS - THE BIG BANG THEORY (Teorie velkého třesku), ve kterém se divákům představil jako mlčenlivý astrofyzik Rajesh Koothrappali, dobrák trpící sociální fobií, jež mu zcela znemožňuje komunikovat se ženami (a se zženštilými muži, jak sám řekl :) ), dokud není úplně namol.


30.4.1981
Londýn, England, Velká Británie
Kunal Nayyar csfd

How to Date Billy WalshSpacemanTrollové 3The Storied Life of A.J. FikryMysli jako pesTrollové: Světové turnéSweetness in the BellyTrollové: Hrátky se svátkyTrollovéFoodNenápadné zloDr. CabbieThe ScribblerDoba ledová 4: Země v pohybuS.C.I.E.N.C.EPodezřeníCriminal: Velká BritánieTeorie velkého třeskuFantasy HospitalSanjay & CraigThe Mindy Project


Aktualizace osobnostního profilu Kunal Nayyar: 31.10. 2023 13:48