Emily Osment 32 let


Její celé jméno zní Emily Jordon Osment. Narodila se 10.3.1992 v Los Angeles ve státě California. Dcera Eugene Osment (herec) a Theresa Osment. Jejího staršího bratra Haley Joel Osmenta můžete znát z filmu např. Vysloužilí lvi.

Mimo hraní také zpívá. Nazpívala duet s Michelem Mussem (Oliver z Hannah Montany) písnička se jmenuje If I Didn't Have You (Kdybych tě neměl). Nebo také můžete znát její písničku I Don't Think About It. Emily Osment je považována za jednu z nejtalovantnějších mladých hereček v Hollywoodu. Mezi její zájmy patří fotbal, golf a pletení.


10.3.1992
Los Angeles, California, USA
Emily Osment csfd

Stolen Baby: The Murder of Heidi BroussardA Very Merry BridesmaidChristmas WonderlandLove Is All You Need?O tom si nech zdát, JoséA Daughter's NightmareKiss MeLifeTimeČivava z Beverly Hills 3CyberbullyČivava z Beverly Hills 2Hannah MontanaTáta v trapuWizards on Deck with Hannah MontanaSoccer MomHodina duchůVánoce v ohroženíLilo a Stitch 2: Stitch má mouchySpy Kids 3-D: Game OverSpy Kids 2: Ostrov ztracených snůSarah, prostá a vysokáThe Secret Life of GirlsMalý SheldonDead End: Paranormální parkKominského metodaPěkně chytréAlmost FamilyGriffinovi


Aktualizace osobnostního profilu Emily Osment: 8.3. 2024 19:33