Gillian Jacobs 41 let


Gillian se narodila v Pittsburghu, Pensylvanii a vyrostla v Mt. Lebanon, což je předměstí Pittsburghu. Její narození je datováno k 20. říjnu roku 1982. Hrála v Pittsburgském veřejném divadle, ve hře Sen noci svatojánské. Divadlo byla její první láska a zvláště měla ráda hry od W. Shakespeara. Poté co vystudovala se přestěhovala do New Yorku, aby mohla pokračovat ve studiích herectví na prestižní Juilliard School.

Objevila se i v několika filmech ZALKNUTÍ, GARDENS OF THE NIGHT nebo po boku Cameron Diaz ve filmu THE BOX. Poté se dopracovala ke své prozatím největší roli. V seriálu COMMUNITY hraje Brittu Perry, hlavní ženskou postavu.


20.10.1982
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Gillian Jacobs csfd

RelanxiousNoc v muzeu: Kahmunrah znovu povstáváThe Seven Faces of JaneV žoldu smrtiInjusticeMark, Mary & Some Other PeopleUlice strachu – 1. část: 1994Ulice strachu – 2. část: 1978Ulice strachu – 3. část: 1666I Used to Go HereMagic CampPojď si hrátIbizaŽivot je večírekLemonDeanDon't Think TwiceŠvagrO tom si nech zdát, JoséPřeludyTo byl zítra flám 2Black and WhiteDvojniceLife PartnersUlička hanbyKouzelníciMade in ClevelandMiloTeddy BearsHledám přítele pro konec světaRevenge for Jolly!Sin BinWatching TV with the Red ChineseLet GoHelena from the WeddingKoučNoNAMESBoxGardens of the NightZalknutíBlackbirdUp All NightBuilding GirlNeporazitelnýCarol a konec světaLakers: Vzestup dynastieMedvědMinx


Aktualizace osobnostního profilu Gillian Jacobs: 3.4. 2024 15:44