Kristin Bauer van Straten 57 let


Kristin Bauer se narodila 26. listopadu roku 1966 v nemalém městě Racine, ve státě Wisconsin. Její otec, Ralph Neubauer, byl vášnivý sběratel zbraní a jezdec na koni. Matka, Sara Neubauer, byla ženou v domácnosti podílející se na charitativních akcích. Její dětství na statku bylo plné dobrodružství, vyrůstala v krásné přírodě se zvířaty a hodně sportovala. Stejně jako její otec jezdila na koni a učila se střílet ze zbraní. Na tyto léta velice ráda vzpomíná.

Její herecká kariéra započala v roce 1994, kdy si zahrála roli Miss English v seriálu PRÁVO V LOS ANGELES v jedné epizodě. Ve stejném roce ztvárnila postavu Suzie Endicott ve filmu COLUMBO: COLUMBO V PŘESTROJENÍ a Mrs. Loomis v seriálu SUPERMAN.

V roce 1996 se Kristin Bauer zahrála ve filmu GLORY DAZE, což je první film s Ben Affleck v hlavní roli. Mezi spoustou epizodních postav, z těch významnějších Geneva Renault v České republice méně známém seriálu TOTAL SECURITY, Melody Cacaci v NEMOCNICI V CHICAGO HOPE, roku 2000 dostala Kristin vedlejší roli pornoherečky Nico ve filmu TANEČNICE OD MODRÉHO LEGUÁNA.

Za zmínění z hereččiny filmografie stojí i postava Karen v zahraničí oceňovaném krátkém filmu ROOM 302 a z roku 2001 menší role ve filmu 50X A STÁLE POPRVÉ. Nejdůležitější roli v poslední době představuje postava divácky oblíbené Pam v seriálů PRAVÁ KREV.


26.11.1966
Racine, Wisconsin, USA
Kristin Bauer van Straten csfd

Rajská zátokaThe Boy Behind the DoorSebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloRich Boy, Rich GirlNoční zvířataKingmakersTeen LustLuke a jeho příběhSubject: I Love YouHouse RulesPink CollarZábavný společník50x a stále poprvéHollywood PalmsSbohem, zítřkuTanečnice od Modrého leguánaRomy a MicheleGlory DazeSmrtící miseSacred LiesBylo, nebyloLoreTrue Blood: Pravá krevOnce Upon a Time in WonderlandStrážce pořádku


Aktualizace osobnostního profilu Kristin Bauer van Straten: 1.11. 2023 15:57