Sally Hawkins 47 let


Hvězda britského nezávislého filmu Sally Hawkins ztvárnila roli Marilyn, hyperaktivní a přitom citlivé mladé ženy. Sally Hawkins byla oceněna na Berinale 2008 Stříbrným medvědem pro nejlepší herečku za pojetí naivní, roztomilé a stále optimistické Poppy v HAPPY-GO-LUCKY režiséra Mika Leighse a vyhrála i v kategorii Nejlepší komediální herečka na Golden Globe Award 2009. Herečka, která absolvovala Královskou akademii dramatických umění, debutovala ve filmu VŠECHNO NEBO NIC Mika Leigha a hrála i v jeho dramatu VERA DRAKE - ŽENA DVOU TVÁŘÍ (2005).

V roce 2009 si Sally Hawkins zahrála v HAPPY EVER AFTERS Stephena Burkeho a v KVĚTU POUŠTĚ. Momentálně se věnuje natáčení dramatu NEVER LET ME GO Marka Romaneka s Keirou Knightley a Charlottou Rampling a IT’S A WONDERFUL AFTERLIFE režiséra Gurindera Chadhy (BLAFUJ JAKO BECKHAM). Letos v létě ji uvidíme ve WE WANT SEX, filmu režírovaném Nigelem Colem.


27.4.1976
Dulwich, Londýn, England, Velká Británie
Sally Hawkins csfd

Kensuke's KingdomWonkaZtracený králChlapec, kterému říkají VánoceNejhorší golfista na světěSpencerGodzilla II Král monsterVěčná krásaPaddington 2Tvář vodyMaudieGodzillaHow and WhyPaddingtonX+YDvojníkJasmíniny slzyNěco jako VánoceNadějné vyhlídkyHrdličkyJana EyrováBáječný život po životěJmenuji se Oliver TateNeopouštěj měVyrobeno v DagenhamuKvět pouštěNavěky šťastniŠkola životaHappy-Go-LuckyKasandřin senRovnice smrtiVyznání Anny ElliotovéHG Wells: War with the WorldDvacet tisíc ulic pod nebemPrstokladPo krk v extáziVera Drake - Žena dvou tváříByronMladí návštěvníciPromoted to GloryNa špičce jazykaVšechno nebo nicStar Wars: Epizoda I - Skrytá hrozbaSavciV kruhu korunyLittle CrackersMalá Velká BritánieSmedové a SmoovéŠnek a velrybaPan VětvíkTelefonátPokoj na koštětiBunk Bed BoysPost


Aktualizace osobnostního profilu Sally Hawkins: 7.1. 2024 19:15