Elyas M'Barek 41 let


Tento mladý herec se narodil 29. května 1982 v Mnichově. Je rakousko-tuniského původu, ale téměř celý svůj život strávil v Německu.

Za zmínku určitě stojí i jeho filmová obsazení. Mohli jsme ho vidět v mnoha filmech, mezi nejznámější patří WHOLETRAIN, NÁŠ VŮDCE a třeba ještě ZEITEN ÄNDERN DICH, kde si zahrál po boku slavného Bushida.

Mezi jeho koníčky patří lyžování, snowboarding, plavání a box.


29.5.1982
Mnichov, Bayern, Západní Německo
Elyas M'Barek csfd

Chantal im MärchenlandSrdeční záležitostTausend ZeilenNightlife: Na tahuSmysl životaPřípad ColliniTéměř dokonalá tajemstvíFakjů pane učiteli 3Spolu to dámeTeenosaurus RexVítejte u HartmannůFakjů pane učiteli 2TraumfrauenI muži mají své dnyWho am I - žádný systém není bezpečnýFakjů pane učiteliMortal Instruments: Město z kostíRanhojičHeiter bis wolkigOffroadSlavná pětkaTurecky snadno a rychleProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir GrusicalRottmann schlägt zurückViking Vicky a poklad bohů 3DWhat a ManTeufelskickerUtajená láskaZeiten ändern DichKuře s ušimaMužská srdceRosa Roth - Das Mädchen aus SumyNáš vůdceWholetrainHlasy minulostiEpsteinova nocNevěra za nevěruRiekes LiebeBully macht BuddyDie ProSieben MärchenstundeDeník doktorkyDanni LowinskiKobra 11Místo činuNachtschicht


Aktualizace osobnostního profilu Elyas M'Barek: 14.1. 2024 09:14