Octavia Spencer 53 let


Octavia Spencer je zkušená charakterní herečka a jedna z hollywoodských nejvyhledávanějších televizních i filmových hereček. Svou kariéru zahájila v roce 1995 debutem ve snímku Joela Schumachera Čas zabíjet se Sandrou Bullock. Od té doby si vybudovala působivé resumé a v roce 2009 byla internetovou verzí magazínu Entertainment Weekly oceněna za svůj komediální talent poté, když byla jmenována jednou z 25 nejzábavnějších hollywoodských hereček.

Na televizních obrazovkách si zahrála v seriálu stanice Comedy Central Halfway Home a v roli Constance Grady se objevila v pěti dílech seriálu Ošklivá Betty. Kromě toho byla k vidění v epizodních rolích v seriálech Teorie velkého třesku, Pohotovost, Kriminálka New York, Raising the Bar, Medium a Policie New York.

Na divadelních prknech debutovala v roce 2003 v úspěšné hře Dela Shorea The Trials and Tribulations of a Trailer Trash Housewife. Před nedávnem dokončila natáčení filmové verze této hry. Kromě toho je spoluautorkou interaktivní detektivní knihy pro děti s názvem The Ninja Detectives, která se v současné době připravuje, a v audio verzi románu Černobílý svět namluvila postavu Minny.


25.5.1970
Montgomery, Alabama, USA
Octavia Spencer csfd

B.O.O.: Bureau of Otherworldly OperationsSpiritedBrouci v hlavěThunder ForceDolittleFrčímeSuperintelligenceČarodějniceDokonalý studentMámaNajednou jsme rodinaNáš JakeChatrčSmall Town CrimeTvář vodyVelký darAlianceCar DogsSanta je pořád úchylSkrytá číslaThe Free WorldZootropolis: Město zvířatOtcové a dceryRezistenceSkvělá Gilly HopkinsováBlack and WhiteGet On Up - Příběh Jamese BrownaFruitvaleHříšná cesta do rájeLedová archaLost on PurposePercy Jackson: Moře nestvůrPět příběhů šílenstvíNa molThe Trials and Tribulations of a Trailer Trash HousewifeGirls! Girls! Girls!Rande u přepážkyČernobílý světBlbec k večeřiLáska a nedůvěraPeep WorldSmall Town Saturday NightHalloween IIHerpes BoyJesus People: The MovieLove at First HiccupPrávě PeckStáhni mě do peklaSólistaNext of KinPěkně hnusný lidiSedm životůDevítkyPulsRoom, TheCoach CarterSalon krásySlečna Drsňák 2: Ještě drsnějšíSváděníWannabe


Aktualizace osobnostního profilu Octavia Spencer: 31.10. 2023 20:27