Ji-hye Seo 39 let


Ji-hye Seo je známá hlavně pro své televizní role v seriálech. Svůj televizní debut si odbyla malou roličkou v roce 2003 v televizním seriálu Olin. Její rolička byla ovšem tak malá, že nebyla uvedena ani v titulcích. Epizodní roli Kang Ye Rim si střihla následující rok v seriálu She is Nineteen, kdy byla poprvé uvedena v titulcích a následovali další epizodní role v seriálech jako jsou Ice Girl či Shin Don. Díky těmto rolím se zviditelnila, a tak dostala svou první roli ve filmu, a to v hororu Yeogo goedam 4: moksori. Hned po tomto filmu získává další seriálové role, tentokrát jednu z hlavních rolí si zahraje v Hyangdanjeon.

I přes nespočet seriálových rolí je pro Evropu známá díky své roli krásné Seo Tan ze seriálu Láska padá z nebe (2019). Objevila se také například v roli Woo Do-hee v romantickém komediálním seriálu Dinner Mate.

Ji-hye Seo je především seriálová herečka, nicméně kromě výše zmíněného hororu se objevila také v akční komedii Sangsabooilce - doosabooilche 3 (2007), v komedii Soosanghan gogaekdeul (2011) či filmu Changgowl (2018).


24.8.1984
Soul, Jižní Korea
Ji-hye Seo csfd

The WildChanggowlSoosanghan gogaekdeulSangsabooilce - doosabooilche 3Yeogo goedam 4 : moksoriPpalganpungseonRun into YouAdamasKiss Sixth SenseDoktor MozekDinner MateLáska padá z nebeHyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeulČerný rytíř: Muž, který mě hlídáGeurae, geureongeoyaJiltueui hwasinSeolryeonhwaGwibooinPunchiNae omma appa harmeoni annaByeoldo daldo ddajoolge49il


Aktualizace osobnostního profilu Ji-hye Seo: 18.11. 2023 17:52