Sprague Grayden 43 let


Narodila se 21. července 1980 v Manchester-by-the-Sea, Massachusetts. Dostala jméno podle matky, Sprague bylo totiž její dívčí jméno. Měla mladšího bratra Benjamina, ale ten v roce 1999 zemřel. Jejich otec vlastní restauraci a pojmenoval jí podle dětí, restaurace nese jméno Ben Sprague´s. Sprague má už dlouho zálibu ve sbírání PEZ zásobníků.

Začala se pravidelně objevovat v televizních seriálech. Zahrála si v ANATOMIE LŽI, TRÁVA, DRZÁ JORDAN, ONE TREE HILL, PRIVATE PRACTICE, KRIMINÁLKA MIAMI i NEW YORK nebo DR. HOUSE. Hraje i v New Yorském divadle.

Její zatím největší role přišla v postapokaliptickém seriálu JERICHO, kde hrála učitelku Heather Lisinski. Objevila se i v sedmé řadě seriálu 24 HODIN, kde hraje dceru Olivie Taylor. Naposledy byla k vidění v pokračování hororu PARANORMAL ACTIVITY.


21.7.1980
Manchester, Massachusetts, USA
Sprague Grayden csfd

Gossamer FoldsSamirParanormal Activity 4Paranormal Activity 3Paranormal Activity 2ProbuzeníPoslední ukolébavkaÚkladná vraždaSixteen to LifeBiohazardousTátaJack ReacherHightownA Million Little ThingsŠpinavej JohnNámořní vyšetřovací služba L. A.The FixJen špetka magieKevin (Probably) Saves the WorldPoslední loďStation 19Code BlackKřižovatka smrtiNámořní vyšetřovací služba: New OrleansProlhané kráskySmrtonosná zbraňVražedné MiamiTemný případ


Aktualizace osobnostního profilu Sprague Grayden: 23.4. 2024 12:55