Shin-hye Park 34 let


Tato dvacetiletá herečka debutovala v roce 2003 v seriálu STAIRWAY TO HEAVEN a za tuto roli dostala cenu za nejlepší dětský herecký výkon a tím odstartovala svojí hereckou kariéru. Dalším úspěšným seriálem byl TREE OF HEAVEN, ve které stvárnila roli Hanny, která se zamiluje do svého nevlastního bratra, to bylo v roce 2006 a ve stejném roce se objevila i ve svém prvním celovečerním filmu Love Phobia. Hned další rok si zahrála ve filmu EVIL TWIN.

Kromě herectví se věnuje i zpívání, modelingu a často se objevuje v reklamách. Mezi její koníčky patří poslech hudby a tancování.


18.2.1990
Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea
Shin-hye Park csfd

#ŽijuTelefonChimmukHyeongVnitřní krásaKrálovský krejčíDárek do cely č.7Sojoonghan nalui ggoomSirano; yeonaejojakdoDomabaemJeonseolui gohyangIf Wait for the Next Train AgainDoktoři na dněSisyfos: MýtusVzpomínky na AlhambruDdanddaraGohoeui byeoli bitnaneun bameLékařiPinokioDědicovéYiootjib kkotminamGeokjungmaseyo, gwishinibnidaNeon naege banehsseoXuan Feng Guan JiaDeurama seupesyeolMinami shineyoGgakdugiWoorereul haengbok hake myeot kaji chilmun


Aktualizace osobnostního profilu Shin-hye Park: 23.3. 2024 20:26