Philip Winchester 43 let


Narodil se v Montaně v USA, kde žil s rodiči v malém městečku Belgrade, ale protože jeho matka je Angličanka, tak ve svém dětství často navštěvoval Londýn, kde měl zbytek rodiny. Jeho filmová kariéra začala už během studií na střední škole, a to v malé roli ve filmu THE PATRIOT (se Stevenem Seagalem) v roce 1998. Tento film byl natáčen v Livingstonu v Montaně blízko jeho domova a obsazení bylo vybíráno z lokálních herců. Po dokončení studií na střední škole se přestěhoval do Londýna, kde žil a pracoval sedm let. V Anglii tři roky navštěvoval Londýnskou akademii hudby a dramatických umění (The London Academy of Music and Dramatic Art), natočil nějaké filmy a představil se i v několika divadelních hrách včetně Krále Leara, kde hrál spolu s Ianem McKellenem.

Nejnověji bychom se měli s Philipem setkat v druhé sérii akčního seriálu, točícího se okolo zvláštních jednotek bojujících proti mezinárodním teroristickým organizacím, STRIKE BACK stanice HBO, ale na ten si však budeme muset ještě chvilku počkat, protože v USA by měl přijít na obrazovky nejdříve koncem léta 2011.

V roce 2008 se také oženil s Magen Coughlinovou, sestrou jeho přítele z dětství Matta Coughlina a v současné době žije spolu se svojí ženou v Los Angeles.


24.3.1981
USA
Philip Winchester csfd

DuchessA Week in ParadiseEndangered SpeciesBojovniceUndraftedA Walk in My ShoesNáměsíčnýPast na ženichaSolomon KaneKing LearEl corazón de la tierraRytíři nebesLetka BouřlivákůSmrtící dávkaHi-Line, ThePatriotLeopard SkinProtiúderZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiChicago JusticeNemocnice Chicago MedPolicie ChicagoHráč24 hodin: Dnes neumírej


Aktualizace osobnostního profilu Philip Winchester: 9.11. 2023 00:53