Jan Chramosta 39 let


Vystudoval Audiovizuální tvorbu na FAMO v Písku. Jeho vedoucími pedagogy byli Jiří Strach, Marek Epstein a F.A. Brabec. Založil filmovou společnost „Popojedem! production“, která propojila studenty FAMO, FAMU, HAMU a DAMU a která se specializuje na výrobu krátkých hraných filmů.

V roce 2016 vyhrál na celosvětovém finále soutěže Filmapalooza „48 Hour Film Project“ cenu za Nejlepší režii a 2. nejlepší film festivalu.


15.11.1984
Příbram, Československo
Jan Chramosta csfd

V peřiněFilmový festivalSvět podle LežákaNESHOWJakub König: HvězdyIgor Orozovič & Vladimír Javorský: Hippokratova armádaChinaski & Katarína Knechtová - Milióóóny přáníMichal Hrůza - SvětozorGLANC feat. Tonya Graves: We Are Strong Together (UNICEF)LWFrenk & Berryho Libido: SWAHIL (The Chinglish Master)Good CatchAž do dnaKřik tichaNa první pohledPozor na jazykVěčný kritikSousošíMalá pražská vílaKouzelný mostPionýři hororu 2Čapkovy kapsyFilm o Filmu: Circus Ponorka - Over YouMédeaImodium 9 a půlDokument o hypnózeTam - Tam Orchestra - 10. let: Live AkropolisBála - to nejlepší z BlatnéTata Bojs & Ahn Trio: Smetanatour 2008Divokej Bill - JaroJohny Machette feat. Ondřej Brzobohatý: SpasiteléKristína: Number onePURPUR - Zlatý časyBek Ofis - LedoborciKate Young - Green and GoldWelcome to Prague!Circus Ponorka - Over You (long version)Tata Bojs - VítacíVladivojna La Chia - V těleWohnout - GastrosexuálImodium - PolarityVladivojna La Chia - Myšlenky z kameneTata Bojs & Ahn Trio - Vesmírná2084BioBuddyHex GamesZlatý ruce


Aktualizace osobnostního profilu Jan Chramosta: 15.11. 2023 01:08