Wolf Bachofner 62 let


Herec Wolf Bachofner se narodil roku 1961 ve Vídni, hlavním městě Rakouska. Jako adolescent absolvoval soukromou hereckou školu ve svém rodném městě. Od roku 1980 měl angažmá ve Vídeňském divadle, kde svoji činnost po dvou letech přerušil. V roce 1982 se Bachofner přestěhoval do Lince a jako herec působil v Zemském divadle. V 2. polovině 80. let 20.století se objevoval ve vídeňském Volkstheatru. Na začátku 90. let se představil i v několika televizních seriálech.

Zatímco Moser s Böckem byli v terénu, komisař Hölleler, dobrácký tlouštík, hledal stopy zločinu ve starých zežloutlých spisech v kanceláři, čímž byl velice důležitou součástí Moserovy jednotky. Seriál pro Bachofnera končil roku 1998, kdy komisař Hölleler odešel od policie, neboť zdědil hospůdku po příbuzných. Dnes pracuje Wolf Bachofner na volné noze a hostuje v několika Frankfurtských divadlech.


4.7.1961
Vídeň, Wien, Rakousko
Wolf Bachofner csfd

AchterbahnSchnell ermittelt - EinsamkeitClara ImmerwahrováSchnell ermittelt - ErinnernSchnell ermittelt - LebenSchnell ermittelt - SchuldŠpanělskoDas Leben ist keine AutobahnLáska na vlastní nebezpečíHeimat zu verkaufenMein KampfDarumMutig in die neuen Zeiten - Alles andersMutig in die neuen Zeiten - Nur keine WellenIch bin ein BerlinerMutig in die neuen Zeiten - Im Reich der ReblausEva Blond: Trpaslík v úschovně zavazadelIkarusJedermannViehjud LeviMänner!Qualtingers WienJugofilmStockinger: Salzburger KugelnDie AmeisenstraßeDer NachbarDieses naive VerlangenDead FlowersArbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca DaracsHund und KatzDie Spitzen der GesellschaftErwin und JuliaTatort: Flucht in den TodVergiss Sneider!FliehkraftOstfrieslandkrimisSchnell ermitteltAlles finsterMísto činuKriminálka StuttgartDie DetektiveZemě zločinu


Aktualizace osobnostního profilu Wolf Bachofner: 4.3. 2024 01:37