Nick Zano 46 let


Nick Zano, narozený 8. března 1978, je americký herec a producent. U diváků je známý především díky roli Vince v sitcomu WHAT I LIKE ABOUT YOU. Než začal hereckou kariéru, pracoval krátce jako korespondent na MTV News.

V roce 2003 získal roli Vince v sitcomu WHAT I LIKE ABOUT YOU, kde si také zahrály Amanda Bynes a Jennie Garth. Na diváky zapůsobil ve druhé sérii a u seriálu zůstal až do čtvrté a poslední série, která skončila 24. dubna 2006. Po skončení pokračoval jako výkonný producent reality show WHY I CAN´ T I BE YOU?

V následujícím roce se Zano objevil po boku Haylie Duff v romantické komedii MY SEXIEST YEAR, která měla světovou premiéru v roce 2007 na Hampton International Film Festival. V roce 2008 se objevil ve vedlejšÍ roli v komedii PO ČEM KLUCI TOUŽÍ? Toho roku se objevil také ve filmech ČIVAVA Z BEVERLY HILLS a v thrilleru JÍZDA DO PEKEL 2. V roce 2009 si Zano zahrál v závěrečném dílu série NEZVRATNÝ OSUD.


8.3.1978
Nutley, New Jersey, USA
Nick Zano csfd

Ass BackwardsLost LuckDesperately Seeking SantaScents and SensibilityTřídní srazNezvratný osud 4Operating InstructionsJízda do pekel 2Po čem kluci touží?Čivava z Beverly HillsMy Sexiest YearVše, co můžeš chtítTlustý AlbertChyť mě, když to dokážešNa maděruLegendy zítřkaArrowMinority ReportOne Big HappyFriends with Better LivesMáma


Aktualizace osobnostního profilu Nick Zano: 7.11. 2023 22:51