Vojtěch Babišta 28 let


Vojtěch se narodil jako druhé dítě v rodině Babištových – matka kosmetička a otec podnikatel. Rodina pochází z malého města Hlučín. Má starší sestru, nevlastního bratra a nevlastní sestru. V jeho devíti letech se rodiče rozvedli a Vojtěch žil pouze s matkou a svou sestrou. Později také s novým manželem své matky. V jeho sedmnácti letech ho postihla velká ztráta, kdy mu zemřel otec. Vojtěch je bratrancem známé české modelky Ester Berdych Sátorové, manželky profesionálního tenisty Tomáše Berdycha.

Po základní škole se rozhodl studovat střední průmyslovou školu ve Vítkovicích obor ekonomie, kterou také úspěšně dokončil. I zde reprezentoval školu na mnoha sportovních akcích a sbíral další cenná umístění. Pro své sportovní výkony dostal možnost se podílet na reklamě pro střední školu a Vítkovice spolu s Janem Světlíkem. Zde nabyl první zkušenosti moderátora. Po absolvování střední školy ukončil svou profesionální kariéru ve squashi, přestěhoval se do Prahy a začal se věnovat herectví.

Během celé své sportovní kariéry i studia na vysoké škole se Vojtěch věnoval herectví. Objevil se v seriálech Ulice a Ordinace v růžové zahradě. Také se objevil ve vedlejších rolích pořadu televize Barrandov Soudkyně Barbara nebo ve vedlejší roli v reklamě na mobilní telefon Huawei s americkou produkcí.

Po maturitě se odstěhoval do Prahy a začal se herectví věnovat naplno. Počátky byly spojeny s finančními problémy, které Vojtěch řešil brigádami a modelingem. V září 2016 se objevil v premiérovém čísle „Muži v Česku“ a v 2017 na webu Vogue Italia.


2.3.1996
Ostrava, Ostrava, Moravskoslezský kraj, Česko
Vojtěch Babišta csfd

To musí být láskaCasting na láskuDukla 61Po čem muži toužíSmysl pro tumorDevadesátkyOdznak VysočinaSestřičky Modrý kódHerecKriminálka 5.CModrý kódSpecialistéOhnivý kuřeOrdinace v růžové zahraděUliceAbde - S jinouVOTOMTOJE - MáňaLandscapeSkvrna26. Český lev25. Český levSoudkyně BarbaraShow Jana Krause


Aktualizace osobnostního profilu Vojtěch Babišta: 7.3. 2024 19:42