Nicole Richie 42 let


Americká herečka a zpěvačka Nicole Richie se narodila 21. září 1981 v Berkeley v Kalifornii. Jako tříletého děvčátka si jí poprvé na svém koncertu všiml slavný zpěvák Lionel Richie. Spolu se ženou Brendou jim byla o šest let později oficiálně svěřena do péče. V roce 1986 Nicole začala navštěvovat školku, která byla součástí přestižní školy Buckley. Tady se poprvé setkala se svou budoucí nejlepší kamarádkou Paris Hilton.

Ve 21 letech je přistižena a obviněna z držení návykových látek a prošlého řidičského průkazu. Brzy po tomto incidentu stráví nějaký čas v odvykací centrum v Arizoně. Ten samý rok se objevuje v reality show The Simple Life, po boku sester Hiltonových. Po odchodu Nicky Hilton se Nicole stává opravdovou členkou. O rok později následuje druhá série a ani tou mladé duo nekončí.

V roce 2005 přichází procitnutí. Nicole si ale konečně uvědomuje, že opravdu dospěla a změnila se, což ale nevyhovuje bohémské Paris Hilton. Ta se rozhodne Nicole v reality show nahradit. Přesto ale stanice FOX Nicol obsadí, a tak je čtvrtá série natáčená odděleně, protože dívky spolu více nemluví.

V listopadu 2005 Nicol vydává autobiografický román Pravda o diamantech. Přiznává, že se vlastním životem sice inspirovala, ale některé věci přikreslila. V září roku 2006 se v médiích začínají objevovat šokující fotografie Nicolina vyhublého těla. To vyvolá vlnu znepokojení a Nicole je nařčena z toho, že trpí anorexií.


21.9.1981
Berkeley, California, USA
Nicole Richie csfd

Cursed FriendsMyDěti AmerikyNikki Fre$hGrace a FrankieKempováníSkvělé zprávyBarely FamousEmpireÚplně normálníChuckOdpočívej v pokojiEveRock Me, Baby8 Simple Rules... for Dating My Teenage DaughterAmerican DreamsQueenmaker: Vzestup Černý trh - jídloScatter My Ashes at Bergdorf'sParis, Not FranceWe Are the World 25 for HaitiOff Thee Leash with Megan Thee StallionAdele: One Night OnlyParis in Love2020 Billboard Music AwardsMaking the CutThe Drew Barrymore ShowUdílení hudebních cen MTV 2020Bitva playbackůOk! TVConanTalk show bez zábranRuPaul's Drag RaceSledujte, co se děje - živěTMZ on TV2006 American Music AwardsMTV Video Music Awards 20062005 American Music AwardsEntertainment Tonight CanadaFashion News LiveSimple Life 2: Road Trip, TheThe Teen Choice Awards 2004The Tony Danza ShowAmerika hledá topmodelkuJimmy Kimmel Live!


Aktualizace osobnostního profilu Nicole Richie: 9.11. 2023 05:10