Titus Welliver 63 let


Titus B. Welliver se narodil 16. března 1961 v New Haven, Connecticut v USA. Měří 183 cm. Jeho otec Neil Welliver je slavný malíř krajinek, matka byla módní návrhářka. Má tři bratry, z níž jeden byl zabit v zámoří. Titus vyrůstal mezi básníky a malíři. Původně chtěl být jako jeho otec malířem. Poté se přesunul do New Yorku, kde se zapsal do HB Acting Studios, když navštěvoval universitu. Proto, aby se udržel na universitě dělal různé práce a to od barmana až po stavebního dělníka.

Roku 1998 si vzal herečku Joannu Heimbold. Má syna jménem Eamonn Lorcan Charles, který se narodil 20. května 1999. S herečkou je údajně rozveden. Roku 2002 se mu narodil druhý syn. Vlastní domov v Maine, kde žije s rodinou a dalmatinem Peteyem. Zajímá se o ekologii a charitu. Dává hodně na výzkum AIDS a svalové dystrofie. Jeho otec zemřel v roce 2005. Titus hraje na harmoniku a má dvě tetování. Na levém předloktí harfu, a na pravém nadloktí symbol karate DoJo.


12.3.1961
New Haven, Connecticut, USA
Titus Welliver csfd

Batman: The Long Halloween, Part OneBatman: The Long Halloween, Part TwoShaftSmrtící romancePlán útěku 2Pod rouškou nociPoker NightTransformers: ZánikRed 2ArgoMidnight SunMuž na hraněZemě nadějeAwakeningNa stopě vrahoviLost: The Final JourneyMěstoTrue BlueKrásný HarryOther People's PartiesDanny FrickeHloubka dušeNarrowsSbohem, babyPřepadení 13. okrskuKlíč k vražděMotorkářiBlondýnkaDnes nebo nikdyCementChladnokrevná hraDen, kdy zabili LincolnaThe Big FallTvrdí chlapiBossKatie - Dítě divočinyNulová toleranceOne Woman's CourageSlepá spravedlnostProcitnutíGangsteřiThe DoorsNámořní pěchotaZtracený CaponeBosch: OdkazTitansBoschNova Vita


Aktualizace osobnostního profilu Titus Welliver: 18.11. 2023 16:02