Odette Annable 38 let


Kalifornská kráska Odette Juliette Yustman se narodila 10. května 1985 v Los Angeles a k hereckému řemeslu přičichla poprvé již ve svých čtyřech letech, kdy si zahrála holčičku jménem Rose ve Schwarseneggerově POLICAJTOVI ZE ŠKOLKY.

V roce 2006 nastal pro Odette velký zlom, když ztvárnila v seriálu SOUTH BEACH jednu z hlavních rolí. Říkalo se o ní, že je "tajnou zbraní" Jennifer Lopez, která show produkovala. V jejím prvním větším filmu PRÁZDNINY se dokonce objevila vedle takových hvězd jako je Cameron Diaz, Jude Law nebo Dustin Hoffman. Vidět jsme ji mohli i v televizním seriálu OCTOBER ROAD a mihla se i v kasovním trháku Michaela Baye TRANSFORMERS nebo v akčním sci-fi thrilleru MONSTRUM, kde si zahrála klasickou krásku v nesnázích.

Budoucnost Odette je zatím ještě ve hvězdách, ale už je jisté, že ji uvidíme v připravovaném remaku hororu PÁTEK TŘINÁCTÉHO.


10.5.1985
Los Angeles, California, USA
Odette Annable csfd

No Sleep 'Til ChristmasLež má krátké nohyWestsideČivava z Beverly Hills 3Dvojitý agentČivava z Beverly Hills 2Skupinový sexUtajená operaceZase ona!Ztracena v pustiněNenarozeníMonstrumNeuvěřitelný život rockera CoxeTransformersUkradený život: Exkluzivní videoPrázdninyBožská lestStřípky vzpomínekPolicajt ze školkyWalkerFantasy IslandNepohádkySupergirlElena z AvaloruPure Genius


Aktualizace osobnostního profilu Odette Annable: 1.11. 2023 01:02