Brooke Burns 46 let


Brooke Elizabeth Burns se narodila v texaském Dallasu. Její matka Betsy byla ženou v domácnosti, otec Brad Thomas pracoval ve zdravotnictví. Již od dětství se věnovala baletu – celkem 12 let. V 15 letech se začala věnovat modelingu poté, co si poranila koleno při lyžování. V 16 letech se její rodina přestěhovala do Evropy, kde Brooke žila postupně v Paříži, Miláně a v Německu.

Seriálové nabídky se ale hrnuly i po roce 2000. V roce 2001 přišla nabídka na roli v seriálu DETEKTIV NERO WOLFE, o tři roky později získala Brooke hlavní roli v soap opeře NORTH SHORE z prostředí havajského luxusního hotelu a v roce 2006 si zahrála jednu z vedlejších rolí v seriálu z prostředí televizního zpravodajství PEPPER DENNIS. V tomto seriálu hrála postavu Kathy Dinkle. Přestože je Brooke především seriálovou herečkou, objevila se i v několika filmech. V roce 2001 si zahrála po boku Gwyneth Paltrow v romantické komedii TĚŽCE ZAMILOVÁN a v roce 2007 získala hlavní roli v mysteriózním thrilleru TIME AND AGAIN. V tomto filmu hraje mladou moderní ženu Anne, která při autonehodě přišla o manžela i dceru, ale shodou náhod objeví v domě tajemnou hudební skříňku, která ji při každém jejím otevření umožní vrátit se o kousek do minulosti. V současnosti Brooke pracuje na natáčení rodinného komediálního dramatu MISTRESSES.

Na přelomu let 2003 a 2004 chodila Brooke s hercem Brucem Willisem. Dokonce se spolu zasnoubili, ale po deseti měsících vztahu se rozešli kvůli rozdílným přístupům k udržování vztahu na dálku. V prosinci 1999 se provdala za Juliana McMahona, ale ani tento vztah neskončil dobře a v roce 2001 se rozvedli. V červnu 2000 se jim ale narodila dcera Madison Elizabeth.


16.3.1978
Dallas, Texas, USA
Brooke Burns csfd

Detektiv z kuchyně: Jíška dneChristmas ConnectionDetektiv z kuchyně: Jíst, pít a zemřítDetektiv z kuchyně: Otrávené menuDetektiv z kuchyně: Zdravé místo k umíráníJak roste nadějeA Sister's RevengeDružička v utajeníVánoce s HvězdouBorderline MurderFixing PeteTitanic IIDancing TreesMistressesBěsnící pekloMost Wonderful Time of the Year, TheThe Art of TravelPodvedený osudUrban DecayOdměna za vražduModelky na zabitíSpolubydlící 2The SalonTěžce zamilovánZpátky do školyMelrose PlaceKriminálka MiamiMiss GuidedModern MenPepper DennisNorth ShoreRock Me, BabyTřeba mě sežerShe SpiesMuži, ženy a psiPobřežní hlídkaDetektiv Nero Wolfe


Aktualizace osobnostního profilu Brooke Burns: 28.2. 2024 23:47