Zuleikha Robinson 46 let


Herečka, scénáristka a kaskadérka Zuleikha Robinson se narodila 29.6.1977 v Londýně. Má za sebou účinkování v několika kvalitních snímcích, doménou této sympatické herečky  s multietnickým původem  ale zůstávají televizní seriály. Otec byl Angličan, maminka byla Indka s barmskými a malajskými kořeny. Sama Zuleikha, jejíž jméno v perštině znamená ¨někdo krásný¨, díky svým předkům vyrůstala v různých částech světa, mimo jiné v Thajsku a Malajsii.

Nejvýznamnějším titulem v její filmografii je oceňované indicko-americké drama Jmenovec (2006). Pro roli bengálské dívky si jí vybrala režisérka poté, co neprošlo dalších 60 uchazeček z jižní Asie. Jak již bylo řečeno, seriály zviditelňují Zuleikhu Robinson více, zejména když se jedná o tak oblíbená nebo kultovní díla jako Řím, Ztraceni nebo Ve jménu vlasti. Pokouší se i o psaní scénářů - zatím to byl jen krátký film Fist full of love (2009).


29.6.1977
Londýn, England, Velká Británie
Zuleikha Robinson csfd

Muž ze silaThe BoyLost: The Final ChapterJmenovecKupec benátskýOhnivý oceánKrvavé žněČasový kódJack RyanPředzvěstiEvilZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiExorcistaSalvationStill Star-CrossedStoupenci zlaInteligenceKingdomOnce Upon a Time in WonderlandV utajeníVe jménu vlastiZtraceni


Aktualizace osobnostního profilu Zuleikha Robinson: 15.4. 2024 21:46