Anastasia Griffith 46 let


Anastasia Griffith se narodila 23. března 1978 v Paříži ve Francii irské matce a americkému otci. Vyrůstala spolu se svými šesti staršími bratry, z nichž jeden z nich je herec Jamie Bamber. Dokončila vzdělání na univerzitě v Bristolu se zaměřením na historické umění. Později studovala London Academy of Music and Dramatic Art a nakonec skončila u filmu. Chodila s velšským hercem Michaelem Sheenem několik měsíců v roce 2004 poté, co se potkali na natáčení DIRTY FILTHY LOVE.

Anastasia získala roli  Katie Connor v seriálu DAMAGES v roce 2007 na Last-minute konkurzu měsíc poté, co se přestěhovala do New Yorku. V této roli musela imitovat americký přízvuk a jak sama říká (producenti) byli prve trochu znepokojeni že Britka  hraje Američanku, obzvláště proto, že už měli Australanku Rose Byrne taktéž hrající Američanku, jež se na konkurzu od začátku do konce snažila o americký přízvuk. Anastasia se vrátila zpět do seriálu ve druhé řadě jako již hlavní postava v roce 2009.

Hrála také jako host v jednom dílu v seriálu  LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT a ve druhé epizodě Golden Boy v televizním seriálu NEW AMSTERDAM. Později hrála v  lékařském dramatu TRAUMA od stanice NBC, jež se vysílal od září 2009. Po 18 natočených epizodách byl seriál zrušen. Vrátila se 17 června 2010 od třetí epizody série dvě v seriálu ROYAL PAINS jako Dr. Emily Peck. V roce 2011 si zahrála ve filmu AND BABY WILL FALL jako Ivy Rose.


23.3.1978
Paříž, Île de France, Francie
Anastasia Griffith csfd

Nikdy nelžiMuž v pokušeníPopravčíDirty Filthy LoveOhnivá smršťZlatíčkoZáhadné zmizení v IstanbuluDeep StateČerná listinaJak prostéPřípady pro LauruZooBylo, nebyloNesprávní chlápciBansheePolicajtZáchranka San FranciscoMilionový lékařMédiumPatty Hewes - nebezpečná advokátka


Aktualizace osobnostního profilu Anastasia Griffith: 3.11. 2023 08:10