Anna Kameníková 30 let


Tato nová tvář českého filmu je výrazná nejen svými vlasy, které zdědila po své matce, moderátorce a herečce Jitce Asterové, ale především svým výrazným hereckým projevem.

Myslím, že ale nedostatku rolí se nemusí bát. Svou první šanci dostala ve filmu režiséra Jana Hřebejka NEVINNOST, kde po boku Ani Geislerové ztvárnila roli sexuálně zneužité dívky. Tento film se setkal s velkým diváckým ohlasem a právě Anna ve filmu zazářila. Sám Hřebejk prohlásil, že je velmi talentovanou a osobitou herečkou a mnozí prohlašují, že brzy bude hvězdné Aně šlapat na paty.

Anna má také svůj malý sen. Kdyby ji herectví ani scenáristika nevyšly, chtěla by se stát šéfkuchařkou, protože, dle svých slov, vaření miluje.


21.3.1994
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Anna Kameníková csfd

SbormistrGrand PrixÚhoři mají nabitoMužSlíbená princeznaPadesátkaPoslední rytířiPohádkářChvilková slabostCesta do lesaNevinnostŘecký salátDáma a KrálPoslední světloBoženaHannaFreudČetníci z LuhačovicSemestrLabyrintKriminálka AndělPřípady 1. odděleníŽivot je plesBorgiaO mé rodině a jiných mrtvoláchArtoulkyJ.A.R. - Zhublas100°C: Eye for an EyePlačící satyrZa hraniceKoptashow


Aktualizace osobnostního profilu Anna Kameníková: 5.11. 2023 03:37