Ryan Stiles 65 let


Ryan Lee Stiles se narodil jako nejmladší z pěti dětí. Dětství prožil ve Vancouveru v Britské Kolumbii, kde byl jeho otec vedoucím v rybářském závodu. V 17 letech opustil střední školu Richmond Secondary, aby se mohl věnovat kariéře komedianta. Krátce pracoval v otcově podniku, aby si vydělal na živobytí, než začal hrát improvizační představení u Vancouver ThetreSports League. V roce 1986 pak získal místo v renomovaném torontském komediálním souboru Second City.

Právě improvizační pořad „Whose line is it anyway?“ mu přinesl největší slávu. V roce 1989 si ho všimli producenti této britské show a Stiles se v něm postupně zabydlel a pravidelně objevoval až do roku 1998. Jeho popularita z tohoto pořadu se přenesla i do USA. V roce 1995 ho o spolupráci na své show požádal Drew Carey, se kterým nakonec uvedli v roce 1998 první díl americké verze „Whose line“. Stiles se objevil spolu s Colinem Mochriem ve všech epizodách vysílaných až do roku 2006. Publikum si pamatuje zejména jeho imitovací scénky nebo jeho averzi k muzikálním úkolům v této show, kterou dával okázale a vtipně najevo.

Televizní diváci si ho mohli všimnout i ve filmových rolích, z nichž nejznámější jsou asi party v obou ŽHAVÝCH VÝSTŘELECH. S Charliem Sheenem se setkal i při natáčení sitcomu DVA A PŮL CHLAPA.


22.4.1959
Seattle, Washington, USA
Ryan Stiles csfd

Astro BoyBless This MessMemory LanesOpravdový JonathanNikdo se nic nedozvíRock & Roll Back to School SpecialCourting CourtneyLife As We Know It!Andrea Martin... Together AgainTed LassoMalý SheldonAmerická manželkaDva a půl chlapaAre You There, Chelsea?Working ClassReno 911!Kancelářská krysa


Aktualizace osobnostního profilu Ryan Stiles: 7.4. 2024 18:25