Nikol Fischerová 47 let


Česká zpěvačka ale i herečka Nikol Fischerová se narodila ve městě Třebíč na Vysočině. Vyrůstala však v městě s hornickou historii, středočeské Příbrami. Zde od sedmé třídy chodila do dramatického kroužku Jarmily Kolářové, k níž si vybudovala blízký vztah. Ta ji rovněž připravila na zkoušky na hereckou školu. V devatenácti letech začala studovat Janáčkovu akademii múzických umění (JAMU) v Brně.

Nikol Fischerová si vybudovala i dobrou pěveckou a hudební kariéru. Spolu s houslistkou přezdívanou HeleN vytvořily hudební duo, které si získalo úspěch pravidelnými koncerty. Rovněž moderovala přes šest let pořad Českého rozhlasu zaměřený na vědu Leonardo. Podařilo se jí prosadit i na prknech pražských divadel.

V roce 2017 po letech přípravy úspěšně splnila zkoušky u policie a stala se příslušnici odboru ochrany budov státního významu Policie České republiky. Nicméně svoji uměleckou, pěveckou i hereckou dráhu neukončila. Umožňuje jí to směnný režim služeb s dny volna. Z již ukončeného vztahu má dceru Barboru narozenou na začátku tisíciletí.


22.4.1977
Třebíč, Československo
Nikol Fischerová csfd

Poslední aristokratkaOdborný dohled nad výkladem snuOdborný dohled nad východem SluncePodzimní návratAtentátPřešlapySoukromé pastiČetnické humoreskyTo nevymyslíš!RedakcePrincezny na exportHanin kufříkNávratProkletý lovecPachuťMiluješ mě?


Aktualizace osobnostního profilu Nikol Fischerová: 10.11. 2023 22:47