Kevin Nash 64 let


Kevin Scott Nash je profesionální americký wrestler, jehož jméno se začalo objevovat i ve filmovém průmyslu. Tento 2.08m vysoky a téměř stotřicetikilový muž se narodil v Michiganu 9.7.1959. Vystudoval univerzitu v Tennessee, kde se zajímal především o psychologii. V Tennessee také velmi dobře vynikal jako basketballový hráč, ale nakonec se rozhodl pro wrestling.

Jeho osobní život není příliš veselý. Nashův otec Robert zemřel, když bylo Kevinovi osm let a matka Wanda zemřela v roce 1994 po čtyřletém boji s rakovinou prsu. V roce 1987 se oženil a 12. června 1996 se mu narodil syn Tristen. Manželství mu vydrželo do roku 2000.


9.7.1959
Detroit, Michigan, USA
Kevin Nash csfd

Bez kalhot: Poslední tanecPesLockdownFérovkaKlippersThe ManorBlood CircusSlawBez kalhot XXLJohn WickAssociation, TheBez kalhotRock of AgesThe Newest PledgeMonster BrawlRiver of DarknessVšemocný ThorDOA: Na život a na smrtKrál videoherTrestná laviceKatPoplach v skautském tábořeThe Best There Is Bret 'Hitman' Hart 2Želví nindžové 2: Tajemství kapalinyDetroitersLiving the DreamNikkiLoď láskySabrina - mladá čarodějniceSwamp ThingDark Side of the RingVice Versa: ChynaWWE Ruthless AggressionYou Cannot Kill David ArquetteHeadstrongUnfiltered with Renee YoungWWE 24Best of Sting, TheMacho Man: The Randy Savage StoryShawn Michaels: Mr WrestlemaniaThe Monday Night War: WWE vs. WCWWWE: Best of WWE at Madison Square GardenWWE: The Best of WarGamesUndertaker: The Streak - 20-0nWo: The RevolutionThe True Story of WrestleManiaWWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009WWE: The Rise and Fall of WCWThe Shawn Michaels Story: Heartbreak and TriumphTNA Wrestling: The Best of Jeff Hardy - EnigmaThe Bret Hart Story: The Best There Is, the Best There Was, the Best There Ever Will BeTombstone: The History of the UndertakerHard Knocks: The Chris Benoit StoryKeepin' It Real: Punisher Stunts


Aktualizace osobnostního profilu Kevin Nash: 28.3. 2024 14:25